Sectoren

Vind het beste product voor uw sector!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw sector!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten

Vind het beste product voor uw sector!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailer om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

Vind het beste product voor uw sector!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw sector!

De juiste vloerbekleding kan uw huis omvormen tot een echte 'thuis'. Breng uw interieur tot leven en ontdek onze brede selectie kleuren en texturen.

19 Collecties

13 Collecties

6 Collecties

16 Collecties

Vind het beste product voor uw sector!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons ​​brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan de nieuwe manieren van werken en samenwerken.

Vind het beste product voor uw sector!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw sector!

In transport en industrie staan ​​comfort, gemak en veiligheid voorop. Het hebben van de juiste vloer zorgt voor een aantrekkelijke, productieve en schone omgeving.
Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 30 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Tarkett zet zich in voor Doing Good. Together.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Startpagina Homogeen vinyl iQ Surface
Selecteer een kleur
Homogeen vinyl | Wandbekleding

iQ Surface

De iQ Surface-vinylvloercollectie is een innovatieve oplossing die elke ontwerper of architect zal bekoren. De kleuren van de collectie nodigen uit combinaties van tonale tinten of klaproosaccenten die ideaal zijn om toe te passen in een horeca, winkels en hotels. De collectie kan de beste ervaring voor hun klanten creëren. iQ Surface heeft de allernieuwste cutting-edge innovatie van Tarkett geconfigureerd voor de meest creatieve toepassingen. Met de Surface wall duwt de iQ Surface-collectie uw projectvisie de muur op, om een volledig decor te creëren.

Met een dikte van slechts 2 mm draagt het de levenslange prestaties van Tarkett iQ homogeen vinyl en is het bestand tegen tientallen jaren van constant gebruik zonder in uiterlijk af te nemen. 

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Homogeen poly(vinyl chloride) vloerbedekkingen (ISO 10581), Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Totale dikte: 2 mm
Dikte van de slijtlaag: 2 mm
Basisgewicht: 2800 g/m², 3400 g/m²
Formaattype: Rol, Tegel
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de iQ Surface die aan uw noden voldoet
0 formaat

Gratis iQ Surface Stalenmap

Meer ontdekken over de iQ Surface, onze vinylvloer collectie met 5 kleurfamilies - te installeren op vloer, muur en meubels? 

PI_EMEA_INT_iQ_Surface_rouge_close.jpg

1 collectie voor eindeloze toepassingen

Lees meer over hoe iQ Surface een ideale keuze voor vloermateriaal kan zijn voor winkels, kantoren of ziekenhuizen.

Installeer iQ Surface vinyl op objecten
iQ Surface-installatie op objecten
Bekijk deze video over het installeren van iQ Surface vinyl op andere oppervlakken dan de vloer, zoals bijvoorbeeld decoratieobjecten en volumes, voor een verbluffend interieurontwerp.
Technische en milieu specificaties

Ontwikkeld met de Circulaire Economie in gedachten

Lees meer over hoe onze iQ vinylvloercollecties gerecycled kunnen worden via ons terugnameprogramma ReStart of ons pilootproject na gebruik in de Scandinavische landen.

iQ-vloeren worden geproduceerd met de Circulaire Economie voor ogen
Begrijp de iQ Surface
Help Center
Kan ik iQ Surface op objecten installeren?
Installatie van iQ Surface homogeen vinyl op muren
Hoe moet u de iQ Surface vinylvloer installeren - Tarkett