Referenties & case studies

Referenties & case studies

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Filter
Ontdek 91 case studies
LEGO® Discovery Centre
LEGO® Discovery Centre
Brussel, België

Het ontwerpteam van LD2 architectenbureau heeft met zorg de ruimtes van het LEGO Discovery Centre vormgegeven. De keuze viel op linoleum van Tarkett.

Bastogne War Museum
Bastogne War Museum
Bastogne, België

SIA heeft voor het bekende Bastogne War Museum een vloerconcept uitgewerkt dat aansluit bij de identiteit van deze locatie. Voor dit project werd gekozen voor de DESSO Grain tapijtegel.

Freshfields
Freshfields
Brussel, België

Tetris Belgium heeft een vernieuwing gegeven aan het Freshfields kantoor in Brussel en hiervoor werd gekozen voor een combinatie van de iD Inspiration 55 en DESSO Desert. Bekijk hier het resultaat.

Bridgestone
Bridgestone
Zaventem, België

CBRE Workspace creëerde een moderne uitstraling voor het Bridgestone kantoor in Zaventem. Voor dit kantoor is gekozen voor de combinatie van DESSO Grezzo en iD Square. Bekijk hier het resultaat.

Eleven Sports
Eleven Sports
Schaarbeek, België

Buroconcept creëerde een creatieve en sportieve uitstraling voor het Eleven Sports kantoor in Schaarbeek. Voor dit kantoor is gekozen voor de DESSO Essence. Bekijk hier het resultaat.

Triside - LU Strassen
Triside - LU Strassen
Strassen, Luxembourg

In het modern kantoorgebouw Triside is er gekozen voor de DESSO Airmaster Sphere in combinatie met de ID Inspiration 70. Bekijk hier het resultaat.