Gecreëerd door Node design studio met de iQ surface

De duurzame manier om Human-Conscious ruimtes in te richten.

Circulaire vloeren, maar dan gemakkelijk

Tarkett Human-Conscious DesignTM  is onze belofte om de huidige en toekomstige generaties bij te staan. Het doel is om vloerbekleding en sportvloeren te maken die goed zijn voor zowel mens als planeet. En om dat elke dag te doen. Onze Circular Selection concretiseert deze belofte en de principes achter onze overstap naar een circulaire economie – door te ontwerpen zonder afval en vervuiling, producten en materialen te hergebruiken en natuurlijke systemen te regenereren.

Wij maken duurzame vloeren simpelweg eenvoudig, niet enkel door te experimenteren met nieuwe recyclagetechnologieën om zo de afvalkringloop te sluiten, maar vooral door onze duurzame producten te verzamelen in één uitgebreide collectie. En dat is nog maar het begin. We willen deze methode ook uitbreiden naar andere collecties, want we streven er continu naar om nieuwe recyclagetechnologieën en inzamelsystemen te implementeren.

All flooring categories included in the circular selection

Bewuste keuzes

Uw zoektocht naar een duurzame vloer kan complex en verwarrend zijn. Soms heeft u niet alle informatie die u nodig heeft. Bij Tarkett willen we u helpen om deze keuze goed en weloverwogen te maken. Daarom zijn we altijd om transparant over de impact van onze materialen en producten.


Onze Circular Selection is:
 

Ons ReStart®-programma

We zijn het er allemaal over eens dat het goed is om veilige materialen te recycleren, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Hoe kunt u er zeker van zijn dat de gebruikte materialen of vloerbekleding hergebruikt worden en niet op de vuilnisbelt belanden of naar de verbrandingsoven gaan? Onze duurzame vloercollecties zijn recycleerbaar via ons inzamel- en recyclageprogramma ReStart®. Dit betekent dat wij op verschillende locaties logistieke partners hebben die installatieafval en gebruikte vloerbekleding inzamelen. We verwerken dit afval in onze eigen fabriek en zetten het om in grondstoffen voor nieuwe evenwaardige vloerproducten. Laat het dus maar gerust aan ons over! Ons zorgeloze inzamel- en recyclageprogramma ReStart® neemt het allemaal mee voor recyclage en voorziet u van een certificaat dat weergeeft hoeveel materiaal u heeft bijgedragen.

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

HETEROGENE VLOERINSTALLATIE AFVAL IN ONS RECYCLINGCENTRUM IN CLERVAUX

Aanbevolen artikelen

Play

Kijk wat Note Design Studio's heeft gedaan met de Circular Selection via het PLAY-concept en laat u inspireren om simpelweg veiligere en gezondere ruimtes te creëren..

Lees meer
Download brochure
 

ReStart®

Ontdek ons inzamel- en recyclageprogramma ReStart®
Lees meer
 

Recycling

Nieuwe innovatieve manieren bedenken om zelfs het laatste stukje afval te recycleren.
Lees meer
 

 

 

Vol vertrouwen een nieuwe vloer kiezen op basis van onze Circular Selection. 

Gerelateerde collecties

Meer duurzaamheidsverhalen

Circulaire economie

We zijn toegewijd aan het creëren van een circulaire economie. De cirkel rond afval maken, natuurlijke hulpbronnen beschermen en de impact van klimaatverandering verminderen.

Goede materialen

Non-stop wetenschappelijk testen van materialen en radicale transparantie voor uw gemoedsrust.

Binnenluchtkwaliteit

Leidend in binnenluchtkwaliteit, zodat u gemakkelijk kunt ademen.