Circles of Architects®

Circles of Architects®

Circles of Architects® als ontmoetingsplek

Het internationale netwerk Circles of Architects® brengt architecten en designers met elkaar in contact, zowel via face-to-face-gesprekken als via online netwerken. Dat doen we om inspiratie op te doen, om nieuwe inzichten te verwerven in markten en trends en om uiteindelijk samen innovatieve en schitterende tapijtontwerpen te creëren.

Via onze Circles of Architects® sessies kan ons eigen designteam inspirerende discussies aangaan met (interieur)architecten en designers uit de hele wereld over de nieuwste trends in kleuren, materialen, structuren en toekomstige ontwikkelingen, en over de nieuwste producten en technieken van Tarkett.

Deze sessies worden regelmatig gehouden op verschillende locaties overal ter wereld. Architecten, designers en andere designprofessionals kunnen elkaar daar ontmoeten, ervaringen en kennis uitwisselen en onze nieuwe producten bekijken. Hun feedback is van onschatbare waarde voor ons. Daarmee kunnen we producten ontwikkelen die architecten willen kopen en die zelfs nog beter zijn afgestemd op de wensen van de eindgebruiker.

Afbeeldingengalerij