Werken bij Tarkett

Werken bij Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient de Groep klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van hun strategische merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

Mensen maken het verschil

We weten allemaal dat mensen bedrijven succesvol maken. We zijn er trots op een gevarieerd personeelsbestand te hebben. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de sturende kracht achter ons succes. Tarkett is altijd op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd talent met gezond verstand.

Waarom werken bij Tarkett ?

Met 13.000 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle® -principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vanuit onze bedrijfsvisie hebben we één doel: “De vloer laten werken voor uw gezondheid en welzijn.”

Gezondheid en welzijn van onze medewerkers is ook erg belangrijk voor ons. Hiervoor biedt ons team ‘Health & Vitality’ actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Tevens hebben we een personeelsvereniging, die veel activiteiten organiseert, zoals familiedagen, after holiday drinks, kerstfeesten, personeelsfeesten, enzovoort.

Wij bieden, naast een uitstekende beloning afhankelijk van kennis en ervaring, een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan je pensioen, opleidingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering etc.

Bekijk de openstaande vacatures

Momenteel hebben wij  volgende openstaande vacature in Dendermonde - Oost-Vlaanderen - België: 

  • Account Manager Projects - Word ook jij enthousiast van mooie vloeren? En dan nog meer van vloeren die bijdragen aan een beter leefmilieu, ontworpen voor een beter welzijn? Ben je commercieel, leergierig, enthousiast, positief, resultaatgericht en ambitieus? Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden waarbij je meedenkt met de klant? Dan komen wij graag met jou in contact! Meer informatie via onderstaande links: 
    Regio Antwerpen
    - Regio Limburg / Vlaams-Brabant
    - Regio Brussel 
  • Trainee Marketing Communication - Tarkett is steeds op zoek naar gedreven stagiaires om de Marketing & Communications afdeling te versterken. Wenst u ervaring op te doen in een internationale omgeving en samen met lokale en interationale marketing teams uw digitale, communicatieve en commerciële vaardigheden te ontwikkelen? Bent u tussen de 3 en 6 maanden fulltime beschikbaar? Solliciteer dan snel via onze vacaturepagina en ontdek wat Tarkett u te bieden heeft. 

Spreekt onze organisatie je aan en wil je meer informatie? Bekijk onze openstaande vacatures via onze carrièresite, corporate LinkedIn pagina of neem contact met ons op via jobs.be@tarkett.com.

Gerelateerd artikel
Daan Romp
De vloer op met Daan Romp - Stagiair Marketing & Communications

Regelmatig interviewen we een collega, deze keer van afdeling Marketing. Lees hier het interview met Daan Romp!