Werken bij Tarkett

Werken bij Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient de Groep klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van hun strategische merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

Mensen maken het verschil

We weten allemaal dat mensen bedrijven succesvol maken. We zijn er trots op een gevarieerd personeelsbestand te hebben. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de sturende kracht achter ons succes. Tarkett is altijd op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd talent met gezond verstand.

Waarom werken bij Tarkett ?

Met 13.000 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle® -principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vanuit onze bedrijfsvisie hebben we één doel: “De vloer laten werken voor uw gezondheid en welzijn.”

Gezondheid en welzijn van onze medewerkers is ook erg belangrijk voor ons. Hiervoor biedt ons team ‘Health & Vitality’ actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Tevens hebben we een personeelsvereniging, die veel activiteiten organiseert, zoals familiedagen, after holiday drinks, kerstfeesten, personeelsfeesten, enzovoort.

Wij bieden, naast een uitstekende beloning afhankelijk van kennis en ervaring, een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan je pensioen, opleidingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering etc.

Bekijk de openstaande vacatures

Momenteel hebben wij volgende openstaande vacatures in Dendermonde - Oost-Vlaanderen - België: 

  • Customer Service Officer - Tarkett is op zoek naar een Customer Service Officer voor de vestiging in Dendermonde, afdeling Sales BeLux. Vind je het leuk om creatieve oplossingen te zoeken waarbij je meedenkt met de klant? Ben jij een servicegerichte persoonlijkheid die continu streeft naar optimale klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer of vind meer informatie hier

  • Trainee Marketing Communication - Tarkett is steeds op zoek naar gedreven stagiaires om de Marketing & Communications afdeling te versterken. Wens je ervaring op te doen in een internationale omgeving en samen met lokale en interationale marketing teams jouw digitale, communicatieve en commerciële vaardigheden te ontwikkelen? Ben je tussen de 3 en 6 maanden fulltime beschikbaar? Solliciteer dan snel via onze vacaturepagina en ontdek wat Tarkett jou te bieden heeft. 

  • Process Engineer - Ben je gebeten door optimalisaties? Dan ben jij misschien de proces ingenieur die we zoeken! Als proces ingenieur ben jij de drijvende kracht om het rendement en de efficiëntie in de productie te verhogen. Jij bent in staat om verliezen te identificeren en te reduceren/elimineren. Hiervoor werk je verbeterprojecten uit, om deze samen met de productieafdelingen te realiseren. Procedures uitschrijven, werkinstructies aanmaken en training geven, vormen integraal deel van het verbeterproject. Daarnaast onderzoek je mogelijke nieuwe processen. Interesse in deze functie? Solliciteer of vind meer informatie hier

Spreekt onze organisatie je aan en wil je meer informatie? Bekijk onze openstaande vacatures via onze carrièresite, corporate LinkedIn pagina of neem contact met ons op via jobs.be@tarkett.com.