Werken bij Tarkett

Werken bij Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve vloeroplossingen. Met een breed scala aan producten, waaronder tapijt, vinyl, linoleum, en parket, bedienen wij klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van onze strategische merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Geen zin in uitgebreide formulieren invullen?
Geen recente CV op je PC staan?

We maken het je makkelijk, laat hieronder snel je gegevens achter en wij contacteren jou.

Mensen maken het verschil

We weten allemaal dat mensen bedrijven succesvol maken. We zijn er trots op een gevarieerd personeelsbestand te hebben. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de sturende kracht achter ons succes. Tarkett is altijd op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd talent met gezond verstand.

Waarom werken bij Tarkett ?

Met 12.000 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle® -principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vanuit onze bedrijfsvisie hebben we één doel: “De vloer laten werken voor uw gezondheid en welzijn.”

Gezondheid en welzijn van onze medewerkers is ook erg belangrijk voor ons. Hiervoor biedt ons team ‘Health & Vitality’ actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Tevens hebben we een personeelsvereniging, die veel activiteiten organiseert, zoals familiedagen, after holiday drinks, kerstfeesten, personeelsfeesten, enzovoort.

Wij bieden, naast een uitstekende beloning afhankelijk van kennis en ervaring, een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan je pensioen, opleidingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering etc.

Bekijk de openstaande vacatures

Openstaande vacatures in Dendermonde - Oost-Vlaanderen - België kunnen teruggevonden worden op onze carrièresite. U kiest dan op de pagina links in het menu Locaties voor "Belgium, Dendermonde". 

Spreekt onze organisatie je aan en wil je meer informatie? Bekijk onze carrièresite, corporate LinkedIn pagina of neem contact met ons op via jobs.be@tarkett.com.

Gerelateerd artikel

Daan Romp
De vloer op met Daan Romp - Stagiair Marketing & Communications

Regelmatig interviewen we een collega, deze keer van afdeling Marketing. Lees hier het interview met Daan Romp!