Creëer uw unieke vloer met de personaliseerbare collecties van Tarkett 

Creëer uw unieke vloer met de personaliseerbare collecties van Tarkett 

Als voorloper op het gebied van design, is het ons doel om telkens producten te introduceren die een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van elke ruimte. Om de klant beter te kunnen bedienen én de verdergaande personalisatie te kunnen faciliteren, bieden we de mogelijkheid om de eigen creativiteit te stimuleren. Met het designcenter, floorcraft service en de nieuwe personaliseerbare collecties maken we het de klant mogelijk een eigen, unieke vloer te ontwerpen die uitdraagt waar zij voor staan.

De iD Mixonomi collectie is tevens een collectie modulaire vinyltegels. Deze collectie is speciaal gemaakt voor architecten en designers om hen in staat te stellen hun creativiteit de vrije loop te laten gaan en een unieke klantbeleving te creëren. iD Mixonomi is een volledig aanpasbaar concept met 11 vormen en 34 kleuren om te combineren.

Uw unieke vloer creëren samen met onze designcenters

Naast deze twee personaliseerbare collecties kunt u ook in het Carpet designcenter samen met ons ervaren designteam kleuren en structuren combineren om uw eigen, unieke vloerbedekking te creëren. In samenwerking met onze designers creëert u de beste vloer voor uw ruimte. Naast onze standaardcollectie bieden we u nog meer keuze en flexibiliteit aan. U staat centraal in dit creatieve proces. U kiest de kleuren en de structuur. U krijgt van ons speciaal vervaardigde staalkaarten en we betrekken u bij het gehele ontwikkelingsproces.

Floorcraft Design Service helpt uw unieke vloer te creëren

De Floorcraft Design Service van Tarkett helpt ontwerpers, architecten, designers en eigenaars om het maximale uit de creatieve mogelijkheden te halen. Deze service biedt een vrijwel onbeperkt scala aan magnifieke effecten en opvallende concepten. Geen enkele andere vloerenproducent heeft zo veel ervaring en zo’n goede reputatie op het gebied van vloerontwerpen. De Floorcraft Design Service heeft al geholpen bij het creëren van talloze op maat gemaakte vloersystemen voor gezondheidszorg, onderwijs, detailhandel en huisvesting over de hele wereld. Hoe eenvoudig of complex de oorspronkelijke opdracht ook is, de klant kan rekenen op de bewezen veelzijdigheid van de dienst.

Axminster collecties

Ten slotte zijn er de Axminster collecties die luxueuze uitstraling aan publieke ruimtes en hallen. De Axminster Luxurious Woven Carpet collectie is een tapijt dat luxe uitstraalt dankzij zijn complexe patronen en lange levensduur. U kunt deze collectie personaliseren dankzij de ongelimiteerde design- en kleurmogelijkheden. Tarkett is bereid om u te ondersteunen bij het ontwerpen van uw uniek design. De Axminster Luxurious Woven Carpet collectie heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd in vele hotels, waaronder Hilton, Marriott en Starwood.

voorgestelde collecties