Wetroom systeem

Wetroom systeem

Ruim 30 jaar geleden introduceerde Tarkett het Wetroom Concept Systeem - een afgedicht gebied voor een doucheruimte of badkamer. We bieden een geïntegreerde oplossing met vloeren, wandbekleding, randen en een complete collectie accessoires waaronder afvoeren, drempelstrips, kokers enz. Dit zorgt voor een perfecte waterbestendige en hygiënische afwerking. Dankzij een breed assortiment kleuren en dessins bieden we een inrichting en sfeer die geschikt is voor toepassingen in uiteenlopende omgevingen zoals gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs, sportcentra en woningen. Al ons vinyl wordt behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudige reiniging en onderhoud.

De inrichting van een natte ruimte

Een Wetroom is een afgedichte ruimte die wordt gebruikt als badkamer of natte ruimte. Waterbestendige vloeren en wandbekleding die niet te veel worden aangetast door vocht zijn ideaal voor het Wetroom concept. Daarnaast moeten de vloeren slipbestendig zijn, zodat gebruikers niet uitglijden.

Bij Tarkett kunt u alle producten vinden die u nodig heeft voor het inrichten van een natte ruimte. We bieden verschillende opties voor vloeren, met bijpassende collecties voor wandbekleding en andere accessoires zoals sifonroosters, flexibele dorpels en installatietoebehoren.

Veilige badkamers en natte ruimtes

Meer informatie?

Of het nu gaat om een hygiënische medische ruimte, comfortabele bewonerskamer of veelzijdige onderwijsomgeving: Tarkett is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige vloer- en wandbekleding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw gebouw kunnen verrijken met onze oplossingen.