Wandbekleding

Wandbekleding

Vinyl wandbekleding beschermt muren in gebieden met zwaar verkeer tegen stoten, schokken, krassen en vlekken. Ze zijn flexibel, eenvoudig aan te brengen en ze helpen bij het verlagen van reparatie- en onderhoudskosten door op de lange termijn beschadiging van wanden te verminderen. Wandbekleding van Tarkett is behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudige reiniging en extra bestendigheid tegen strepen, vlekken en krassen. De kleur van al onze wandbekleding is afgestemd op ons vloerenassortiment. Bovendien is de wandbekleding goedgekeurd voor cleanrooms, zodat we een complete oplossing kunnen bieden voor al uw projecten.

Onze hoogwaardige wandbekleding is speciaal ontwikkeld met het oog op hygiëne, veiligheid en esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor medische zorg, ouderenzorg en educatieve ruimtes. De duurzame en functionele wandoplossingen van PVC of linoleum bieden optimale bescherming voor de muren van uw zorg- of onderwijsinstelling.

Deze wandbekleding voorkomt schade veroorzaakt door slijtage, passerende bezoekers en het verplaatsen van zware objecten. Gemakkelijk te reinigen en behoudt langdurig zijn fraaie uitstraling. Ons assortiment combineert functionaliteit met een uitgebreide selectie ontwerpmogelijkheden, waardoor u de vrijheid heeft om te kiezen wat het beste past bij het specifieke doel, het publiek of de ruimte. Bescherm en verfraai uw omgeving met onze doordachte wandoplossingen.

Ontdek alle wandbescherming

Infectiepreventie en hygiëne

Zowel binnen de zorg als het onderwijs is infectiepreventie en hygiëne van groot belang. (Medische) zorginstellingen dienen te voldoen aan strikte normen, waaronder de WIP-richtlijnen, terwijl de Covid-19 pandemie de nadruk heeft gelegd op grondige reiniging en desinfectie van openbare ruimtes.

Onze wandbekleding is voorzien van een naadloos ontwerp, wat betekent dat vuil zich nergens kan ophopen. Dit minimaliseert de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën aanzienlijk. Kies voor onze wandbekleding en waarborg een hygiënische en veilige omgeving in zorg- en onderwijsinstellingen. Voor meer informatie hierover, klik op onderstaande knop. 

Kosten voor aanschaf, schoonmaak en onderhoud

Wist u dat de kosten voor schoonmaak over het algemeen tien keer hoger liggen dan de aanschafwaarde van een vloer of wand? Door te kiezen voor een product met minimale onderhoudsbehoeften en eenvoudige reiniging, kunt u aanzienlijke besparingen realiseren op deze uitgaven.

Bovendien zorgt deze keuze voor een hygiënische, gebruiksvriendelijke, en veilige omgeving voor alle gebruikers van uw gebouw. Bent u op zoek naar onderhoudstips of handleidingen voor wandbekleding? Ontdek hoe u efficiënt kunt besparen op schoonmaakkosten en tegelijkertijd een optimale omgeving creëert.

M-Wall

Ziekenhuizen, (privé)klinieken, laboratoria, cleanrooms, verzorgingshuizen en andere zorgomgevingen stellen doorgaans hoge eisen aan hun wandbescherming, zoals optimale hygiëne, reinigbaarheid, krasvastheid en duurzaamheid. Onze hoogwaardige wand- en hoekbescherming voldoet perfect aan deze eisen, waarbij functionele eigenschappen samengaan met onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

Met onze M-Wall Hygienic en M-Wall Basic productseries bieden wij voor elke ruimte en projectvraag een geschikte oplossing. Of het nu gaat om de operatiekamer, cleanroom, (ziekenhuis)apotheek, patiëntenkamer, wachtruimte, (transport)gang, enzovoort. De kunststof panelen hebben een natuurlijke uitstraling en integreren naadloos in hun omgeving. Ontdek hoe onze wandbescherming aan al uw eisen voldoet en tegelijkertijd een esthetische meerwaarde biedt.
 

Wandbekleding en duurzaamheid

Bij Tarkett nemen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een centrale plaats in binnen al onze producten. Onze wandbekleding wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen die voldoen aan strikte milieunormen. Ons streven is gericht op het minimaliseren van onze ecologische impact en het bevorderen van een gezonde leefomgeving voor iedereen.

Wilt u meer inzicht krijgen in de duurzaamheidskenmerken van onze individuele wandbekledingsproducten? Bezoek dan ons documentatiecentrum en raadpleeg onze Environment Product Declarations (EDP) en Material Health Statements (MHS). Ontdek hoe onze producten bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere leefomgeving.

Meer informatie?

Of het nu gaat om een hygiënische medische ruimte, een comfortabele bewonerskamer, of een veelzijdige onderwijsomgeving: Tarkett is uw vertrouwde partner voor topkwaliteit wandbekleding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw gebouw kunnen verbeteren met onze innovatieve wandoplossingen.