Het mooi maken van interieurs

Het mooi maken van interieurs

Onze 60 fulltime designmedewerkers in vier regionale centra werken elke dag aan nieuwe vloerideeën om ruimtes te transformeren. Ze vinden dat onze vloeren de kwaliteit van leven verbeteren, doordat een interieur mooier wordt, ze comfort bieden en ze bijdragen aan een veilige en schone omgeving.

Floor is the new playground

‘Floor is the new playground’, met de eindeloze ontwerpmogelijkheden van ons assortiment iD Mixonomi. De vinylvloeren zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en vele kleuren: het is mogelijk te mixen en matchen voor een interieur passend bij de eigen smaak en stijl.
De designers houden voor ogen dat vloeren decoratiemateriaal zijn, met name voor commerciële toepassingen. Ze nemen een speelse benadering aan bij het creëren van interieurs – en beginnen met de vloer. Of het nu voor branding is of pure fantasie: alles is mogelijk. Inspiratie nodig? Gebruik de online toepassingen van DESSO AirMaster® of iD Mixonomi, en pas uw vloer naar wens aan.

Floorcraft voor vinylvloeren

Maatwerk op een hoger niveau met de Floorcraft Design Service. Onze Floorcraft-designers toveren met hun sonische precisiesnijder elke vloer in onze catalogus om tot een plaatje. Voeg uw eigen logo toe midden op de vloer bij de receptie of ontvangstruimte, bewegwijzering in vloeren of ontwerp zelf een vloer – het kan en het is simpel. Deze service maakt het makkelijk voor onze klanten. Zodra het ontwerp is gesneden, worden de verschillende onderdelen geprefabriceerd en aan elkaar geplakt, zodat ze perfect passen.

Ontwerp uw tapijtdesign

Onze Desso-tapijttegels, kamerbrede tapijten en vloerkleden kunnen volledig naar wens worden aangepast. Onze tapijtdesigners helpen bij het maken van specifieke kleuren en formaten van uw eigen specifieke ontwerp. Met de  ‘Create Your Own AirMaster®' online tool’ kunt u zelf kleurcombinaties maken en direct een preview zien van uw ontwerp in diverse vooraf gedefinieerde omgevingen. Met een keuze uit zes achtergrondkleuren en tot wel vijf accentuerende kleurlijnen uit een collectie van zestien, zijn er meer dan 6 miljoen mogelijkheden.