Visualiseer uw vloerontwerp

Visualiseer uw vloerontwerp

Visualiseer uw vloerontwerp

Ieder project is anders en heeft een andere benadering nodig. De vloer is van grote invloed op de sfeer in een ruimte. Onze 60 fulltime designmedewerkers werken elke dag aan nieuwe vloerideeën om ruimtes te transformeren. Er bestaat dan ook een grote verscheidenheid aan vloeren met diverse opties voor kleuren, materialen, structuren en technische wensen. Maar wat is de invloed van een bepaalde vloer op uw ruimte?

Om uw vloerontwerp te creëren en te visualiseren kunnen onze floor designers u ondersteunen tijdens slechts een deel van het proces of van begin tot eind. Ook kan onze floor designer creatief met uw project meedenken en het project bezoeken voor extra achtergrondinformatie.

Onze vloerontwerp mogelijkheden

In een vloerontwerp kan de gehele Tarkett collectie worden gecombineerd. Wij houden bij de keuze van de meest geschikte vloeren voor u altijd rekening met uw budget en de eisen die worden gesteld aan de vloer. Door gebruik te maken van een vloerontwerp krijgt men een duidelijk beeld hoe een ruimte er uit kan komen te zien met deze Tarkett producten.

De Floor Designer start het proces altijd met een moodboard. Dit geeft een sfeer van de gekozen producten. Ook wordt zo helder waarom bepaalde producten en ontwerpen zijn gekozen.

Onze Floor Design services

Bij Tarkett bieden we diverse diensten aan om het vloerontwerp te visualiseren in uw project. Na de creatie van het vloerontwerp delen onze Floor Designers graag de ontwerpen met u. Hierdoor is het voor u mogelijk om hier later in verder te werken. Welke diensten wij kunnen bieden? Deze vindt u hieronder nader toegelicht.

  • Moodboards
  • 2D Design
  • 3D Visual
  • Virtual Reality
  • 3D Textures
  • Inspiratiesessie

Moodboards

Als uitgangspunt voor de inrichting van je interieur

Ook is het mogelijk om met één van onze floor designers samen te zitten om een moodboard samen te stellen. Dit is een handige hulpmiddel bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Het geeft een sfeer van de gekozen producten en het ontwerp weer en biedt een praatstuk waarom bepaalde producten of ontwerpen zijn gekozen.

2D Design

We kunnen samen met u een 2D Design opmaken. Dit geeft een helder overzicht van het vloerontwerp en het geeft een duidelijk beeld voor de installateur/stoffeerder. Het voordeel van een 2D Design is dat het snel is te leveren.

3D Visual

Een 3D Visual geeft een goed gedetailleerd beeld van de ruimte. Het project komt als het ware tot leven. Door het ontwerp na creatie te delen is het voor een architect tevens mogelijk verder te werken in het 3D ontwerp.

Virtual reality

Met virtual reality krijgt u een volledige 360º belevenis van de ruimte. Alsof u er middenin staat. Het zorgt ervoor dat u zich daadwerkelijk in een andere wereld waant, vanaf het moment dat u een VR bril opzet. Onze floor designers geven u met deze techniek de mogelijkheid om vrij rond te lopen in een (nog) niet bestaande werkelijkheid en zo inzicht te krijgen op de impact van diverse vloerontwerpen.

3D Textures

3D Tapijt nodig voor uw vloerontwerp? DESSO 3D Textures™ brengt al zijn tapijttegelproducten tot leven met DESSO 3D Textures™, beschikbaar gesteld via een gratis online database. Hiermee kunnen architecten & designers inspirerende visuals creëren, gebaseerd op de nieuwste tapijtdesigns van Desso.

Inspiratiesessie

Tijdens onze inspiratiesessie kunnen we u inspireren en op de hoogte stellen van de mogelijkheden die we binnen Tarkett kunnen bieden tijdens uw creatieve proces. Deze sessie kan bijvoorbeeld van toegevoegde waarde zijn tijdens een beroepsvereniging, organisatie, vakdag of een netwerkborrel. Onze floor designer vertelt je graag onder het genot van een hapje, drankje of een lunch wat deze mogelijkheden zijn.

Afspraak maken met een floordesigner

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze floor designers? U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak in te plannen.

Contact opnemen:

FloorDesign.Benelux@tarkett.com

M: +31(0) 630047130