Ontwerp uw op maat gemaakte vloeren met Floorcraft, onze service voor sonisch gesneden maatwerk

Ontwerp uw op maat gemaakte vloeren met Floorcraft, onze service voor sonisch gesneden maatwerk

Van stijlvol gestroomlijnd tot indrukwekkend ingewikkeld, onze Floorcraft service die gebruik maakt van sonisch snijden, geeft vorm aan uw meest complexe op maat gemaakte projecten en draagt bij aan uw liefde voor vakmanschap en ontwerpexpertise.

Onze vloeren worden sonisch gesneden tot een ontwerp en samengevoegd voordat ze worden voorzien van een beschermende zelfklevende film. De meeste van onze flexibele vloeren, waaronder luxe vinyltegels, linoleum, homogene en heterogene vinylvloeren zijn geschikt als vloeroplossing op maat.

Ontdek het volledige potentieel van Floorcraft. Floorcraft gaat over creativiteit en verbeelding. Zie hoe een enkele vorm kan worden omgezet in verschillende lay-outs door te spelen met oriëntatie en kleuren.


Vier design en vakmanschap

Floorcraft legt de basis voor een nieuwe avantgarde door inlegwerk te kanaliseren naar een nieuw vakmanschap dat modern is tot in de kern. Zo worden spannende kleuren en materialen gecombineerd in traditionele en moderne patronen om zo exclusieve ontwerpen te maken met op maat gemaakte deisgnvloeren.

Breng uw op maat gemaakte projecten tot leven

U stelt zich uw unieke creatie voor en wij maken het voor u!

Op maat gemaakt door ons Floorcraft-team op basis van uw visie. Zij nemen u stap voor stap mee door het ontwerp van uw eigen unieke vloer met een scherp gevoel voor detail. Alle ontwerpen zijn schaalbaar zodat ze in iedere ruimte passen. Er is geen limiet aan de grootte van een op maat gemaakte designvloer.

Blader door onze Floorcraft-bibliotheek om tijd te sparen

Floorcraft gaat ook over het beschikbaar stellen van een vooraf gedefinieerde vormenbibliotheek om u tijd te besparen.

Kies uw vormen, uw vloeren en kleuren en creëer uw design met behulp van het Floorcraft designteam.

Afbeeldingengalerij

voorgestelde collecties