Welke vloerbekleding past in uw hotel, winkel of restaurant?

Welke vloerbekleding past in uw hotel, winkel of restaurant?

Vloerbekleding die design uitstralen


Uw gasten en bezoekers hebben steeds hogere verwachtingen. Dit betekent dat winkels, hotels, restaurants en andere horecagelegenheden constant op zoek zijn naar dat beetje meer, waardoor zij zich kunnen onderscheiden van de massa. Voor internationale (hotel)ketens betekent dit vaak een uniforme stijl in alle landen, onder andere met betrekking tot de hotel vloerbekleding. Boetiekhotels, kleinere (winkel)ketens, restaurants en bars streven juist naar originaliteit. Tarkett biedt veel verschillende vloeroplossingen die bestand zijn tegen zware slijtage in dergelijke omgevingen, terwijl ze tegelijkertijd mogelijkheden bieden om unieke ruimtes te ontwerpen en het merk te versterken, of juist een rustige en harmonieuze omgeving te creëren.

Liever direct doorklikken naar de vloerbekleding voor hotels, winkels, horeca, toerisme en recreatie?

Tapijt

De huidige tapijtvloeren zorgen voor de juiste uitstraling, akoestiek en comfort in een ruimte. Ook kan dit type vloer een belangrijke rol spelen bij het zorgen voor een goede binnenluchtkwaliteit. Hoogpolige tapijt vloerbekleding geven een hotel of kamer een luxe uitstraling.

Design vloer – luxe vinyltegels

Als het gaat om onze luxe vinyltegelvloeren, zijn de ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos. De vloeren worden geproduceerd in stroken- en tegelformaten en zijn beschikbaar in ontelbaar veel verschillende kleuren, patronen en kwaliteiten.

Heterogeen vinyl

Heterogene pvc-vloeren zijn geschikt voor een veelvoud aan toepassingen. Ze zijn beschikbaar in veel designs en constructies, zodat er voor iedere toepassing een geschikte vloer is.

Vier manieren om de klantervaring in de vrijetijdssector te verbeteren


Gasten van winkels, hotels en restaurants zijn op zoek naar een prettige en zorgeloze ervaring. Zo is het fijn als gasten zich goed kunnen oriënteren op uw locatie. Vloer en vloerbekleding heeft veel invloed op de oriëntatie en emotie van een klant bij jouw ruimte.

Zorg ervoor dat uw gasten eenvoudig de weg kunnen vinden


Zeker als u voor het eerst ergens bent, is het prettig als de routing intuïtief is. Zo kunnen uw gasten zich vrij bewegen, zonder dat ze naar de weg hoeven te vragen. Door slim gebruik te maken van de (winkel)vloer, helpt u uw gasten op weg. Door te kiezen voor een contrasterende kleuren of materialen, brengt u een duidelijke zonering aan. En daarnaast kunt u de vloer slim gebruiken om uw merk te versterken. Kies bijvoorbeeld voor een hotel vloerbedekking in de kleur van uw logo of breng het beeldmerk aan in het tapijt.
Klanten begeleiden tijdens hun bezoek aan uw locatie is een goede manier om hun ervaring aangenaam te maken, zodat ze graag terug komen. Haal inspiratie uit de ideeën van anderen in uw vakgebied. 

tarkett vloeren in een restaurant

Merken vertellen een verhaal


Dit is het verhaal van de producten en de mensen die de producten maken. Het merk moet vooral een beleving aan de klanten overbrengen. Voor merken in de retail-, hotel- en restaurantbranche is er een fantastische kans om klanten deel te laten nemen aan de storytelling. Hier kan het ontwerp van de ruimte aan bijdragen. Of uw merk nu wordt beïnvloed door de natuur, reizen, innovaties of kunst – u kunt een unieke klantervaring creëren door de juiste vloerbekleding, patronen en kleuren te kiezen en te combineren.

Lees hier hoe Champels slim gebruik maakt van bijzondere ontwerpen in vloerbekleding en meer.

Speel met kleuren


Kleuren helpen merken persoonlijker maken en de emotionele klantbeleving van een merk te versterken. Kies kleuren die het beste passen bij het verhaal van uw merk. Kleuren beïnvloeden de stemming van mensen. Zo wekt oranje de eetlust op, creëert geel energie en geeft blauw inspiratie. Door meerdere sterke kleuren te combineren, creëert u een stimulerende sfeer. Daarnaast helpen kleuren uw klanten bij het onthouden van het merk. Wij bieden verschillende vloerbekledingen en vloeren voor alle soorten hotels, winkels en gebouwen, in allerlei kleuren.

DESSO Heritage vloer in hotel

Zorg ervoor dat uw klant terug wil komen


Winkels hebben verschillende zones; van de entree waar de gast een eerste indruk krijgt van de winkelomgeving, tot de paskamers en het gebied rond de kassa’s. Dit geldt natuurlijk ook voor restaurants. Door in de ruimte gebruik te maken van verschillende soorten vloerbekleding, is het voor de gast eenvoudiger om te zien waar ze moeten zijn. Door de combinatie van bijvoorbeeld hout, laminaat, pvc en vloerkleden, creëert u een moderne en gastvrije sfeer in de hele ruimte.

Aanbevolen hotel, winkel en restaurant vloeren en vloerbekledingen

Tarkett levert duurzame iQ Natural PVC vloeren en DESSO tapijt bij Villa Pardoes
Villa Pardoes - Kaatsheuvel

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Philips Museum - Eindhoven
Philips Museum - Eindhoven

Het Philips museum in Eindhoven is dé plek waar Gerard Philips in 1891 de eerste Philips-fabriek begon, midden in het centrum van Eindhoven.

Hotel t Gerecht Heerenveen Tarkett
Hotel 't Gerecht, Heerenveen

Boutique Hotel & Café 't Gerecht in Heerenveen was op zoek naar praktische maar toch warme inrichting om hun gasten welkom te heten. Daarom kozen zij voor iD Inspiration. Bekijk hier het resultaat.

Center Parcs Limburgse Peel
Center Parcs, America

Voor hun huisjes op vakantiepark Limburgse Peel koos Center Parcs voor iD Inspiration 40 vloeren. Een ideale ondergrond dankzij het elegante design, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Moio Beach
Moio Beach, Cadzand

Strandrestaurant Moio Beach in Cadzand heeft begin 2018 hun nieuwbouw opgeleverd. In dit nieuwe gebouw hebben zij gekozen voor iD Mixonomi vloeren, met een prachtig resultaat als gevolg.

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutiquehotel STAATS, Haarlem

Het gastvrije en bijzondere Boutiquehotel STAATS in Haarlem koos voor meerdere Tarkett producten om te zorgen voor een omgeving waarin luxe en comfort centraal staan.

Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

De hotelkamers en openbare ruimtes van Grand Hotel Huis ter Duin zijn uniek in zijn soort, mede mogelijk gemaakt door ons luxueuze DESSO Axminster tapijt en iD Inspiration loose-lay vinylvloeren.

NEMO Science Museum Amsterdam
NEMO Science Museum, Amsterdam

NEMO heeft gekozen voor de iD TILT vloer van Tarkett vanwege zijn superieure kwaliteit. De tegels zijn uitermate geschikt voor ruimtes met veel verkeer en bovendien eenvoudig te onderhouden.

Johan Cruijff ArenA Amsterdam
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

De GLASGOW '72 lounge maakt de dynamiek van de Johan Cruijff ArenA bijna tastbaar! In deze lounge zijn de iD Inspiration vloeren van Tarkett geïnstalleerd. Bekijk hier het project.

Arena Bordeaux
De futuristische en duurzame Métropole Arena in Bordeaux

Tarkett maakte deel uit van het ontwerp van de Bordeaux Métropole Arena en droeg expertise bij op het gebied van duurzame vloeroplossingen die geschikt zijn voor ruimtes met veel verkeer.

Plopsa Hotel De Panne DESSO Axminster
Plopsa Hotel De Panne

Bij het ontwerpen van het gloednieuwe Plopsa Hotel werd er gekozen voor de Axminster tapijtcollectie van DESSO. Ontdek hoe een uniek en stijlvol design tot leven komt in Plopsaland De Panne.

Bowlingbaan Recreatiepark Het Winkel Winterswijk Tarkett referentie
Bowlingbaan, Recreatiepark Het winkel

Bij het ontwerpen van het bowlingcentrum van Recreatiepark Het Winkel koos architect Luuk Kroekenstoel van Kroekenstoel Excellence Design voor DESSO Mozaic tapijt. Laat je hier inspireren!

Meer informatie?


Wenst u meer informatie over welke vloer u het beste kunt kiezen voor uw horecagelegenheid? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, of bel naar het algemene nummer: 0416-684 100.

Liever via e-mail? Mail voor meer informatie naar info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op via het contactformulier.