Ontdek onze designcenters

Ontdek onze designcenters

Tarkett heeft 3 designcentra in de nabije omgeving, waar klanten op afspraak welkom zijn (Clervaux, Waalwijk en Parijs). Hieronder vindt u meer info over deze centra.

L’atelier Tarkett

Deze locatie, gelegen in het hart van Parijs, kwam tot stand door van bij het begin rekening te houden met de wensen en noden van architecten en ontwerpers. Het is hierdoor een heel nieuw concept op gebied van aanpak en benadering geworden, vergeleken met de eerdere locatie. Het is als het ware een verlengstuk van het reguliere architectenbureau.

Deze unieke plek, die een bron is voor nieuwe inspiratie en creativiteit, werd mede ontwikkeld door het ontwerpbureau Designstudio 5.5. Door de mogelijkheid tot uitwisseling van informatie en zelfs co-creatie, is deze plek een perfecte accelerator voor uw nieuwe projecten.

L’atelier herbergt verschillende presentatieruimtes, maar biedt ook mogelijkheden te experimenteren met het ruime aanbod aan de hier beschikbare materialen. Het is een ontmoetingsplek waar wij u met hart en ziel bijstaan en advies kunnen geven. Op deze plek komen we door uitwisseling van informatie en ervaring tot de gepaste vloeroplossing.

Atelier Tarkett is aangepast aan de specifieke behoeften van de architect en bestaat uit verschillende ruimtes voor prodcuten en diensten, zoals een bibliotheek, laboratorium, digitale hulpmiddelen, vergaderzaal, keuken etc, met een warme creatieve sfeer. De werkruimte als geheel is een demonstratie van de producten van het merk, in inventieve gewaagde settings, met ongebruikelijke toepassingen. Atelier Tarkett wordt gezien als een veelzijdige en multidisciplinaire werkruimte, waar modulariteit, flexibiliteit en multifunctionele ruimtes aanwezig zijn.

Blauw, het verbindende thema van de inspirerende plek

Designcentrum Waalwijk (Desso Carpet Design Center)

Co-creatie voor tapijten op maat

Maatwerk wordt voor vloerbedekking steeds belangrijker. Daarom hebben we bij onze fabriek in Waalwijk het DESSO Carpet Design Center™ opgezet.

In ons Carpet Design Center in Waalwijk werken we samen met onze klanten om hen in staat te stellen hun eigen creativiteit aan te boren door hun eigen kenmerkende stijl aan de vloer toe te voegen en hen te betrekken bij het productieproces. Het betekent dat onze klanten centraal staan in het creatieve proces en dat we samen een product maken dat voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Daarnaast kunnen ze profiteren van de expertise van een ervaren team van textielontwerpers en -technici, evenals een pool van gespecialiseerde machines.

We nodigen u uit om samen met ons de tapijttegel te ontwikkelen die qua uiterlijk en functionaliteit het best past in uw algemene designconcept.

In het DESSO Carpet Design Center™ zijn we volledig transparant over ons gebruik van duurzame materialen en productiemethoden. Door u bij het productieproces te betrekken, geven we u de kans uw eigen creativiteit aan te spreken, zodat u de vloer in uw eigen stijl kunt uitvoeren.

Naast onze standaardcollectie bieden we u nu nog meer keuze en flexibiliteit. We nodigen u uit om naar ons Carpet Design Center™ te komen, waar u in samenwerking met onze designers de beste vloer kunt creëren voor uw ruimte. U staat centraal in dit creatieve proces. U kiest de kleuren en de structuur. U krijgt van ons speciaal vervaardigde staalkaarten en we betrekken u bij het gehele ontwikkelingsproces.

Samen creëren we een product dat aan uw vloerontwerp en aan uw specifieke eisen voldoet.