Welke vloer is geschikt voor op kantoor?

Welke vloer is geschikt voor op kantoor?

Tips productieve medewerkers

Hoe krijgt u door het juiste interieur tevreden en productieve werknemers?

Een goede werkplek is van invloed op de concentratie en de productiviteit van werknemers. Tarkett heeft recent een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar wat Belgische kantoormedewerkers van belang vinden op hun werkplek. De grootste zorgen hebben betrekking op duurzaamheid, geluidsoverlast en een slechte binnenluchtkwaliteit.  De volgende elementen zijn van belang bij het inrichten van een goede kantoorruimte:


•    Neem duurzaamheid mee in de inrichtingskeuzes
•    Zorg voor een goede binnenluchtkwaliteit
•    Maak een goede akoestiek in ruimtes mogelijk
•    Zorg voor een goede ruimtelijke indeling
•    Creëer een comfortabele werkomgeving
•    Haal het meeste uit de voordelen van licht
•    Maak slim gebruik van kleuren

Vloeren voor een creatief en inspirerend kantoor

De keuze voor een bepaalde kantoorinrichting geeft een boodschap aan zowel medewerkers als klanten. Ook door de keuze van de vloer op kantoor kunt u een positieve bijdrage leveren aan de tevredenheid van de gebruikers. Tarkett heeft vloeren voor het hele kantoorgebouw, van de receptie en vergaderruimtes tot individuele kantoorruimtes en toiletten. Laat verschillende materialen, patronen en kleuren de sfeer creëren die u wenst en lever een bijdrage aan de gezondheid en het welzijn door een zowel esthetisch als ergonomisch doordachte werkomgeving.

Vind het beste product voor uw ruimte!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons brede portfolio aan vloeroplossingen die zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken en samenwerken. We hebben een vloer voor iedere ruimte, of het nu gaat om een vergaderruimte of een kantine.

Veilig terug naar het werk

Vloerbedekking kan een belangrijke rol spelen bij het oplossen van problemen die zich voordoen bij de terugkeer naar kantoor. Daaronder vallen natuurlijk routes en het aangeven van zones, maar het is ook mogelijk een bijdrage te leveren aan een gezonde en prettige werkplek.

Lees het werkplekonder-zoek van Tarkett

Bent u benieuwd welke kantoorzorgen bovenaan de lijst staan bij Belgische werknemers? Tarkett heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar wat kantoormedewerkers van belang vinden.

Aanbevolen vloeren voor kantoor

Bij Tarkett zetten we ons in voor de ontwikkeling van duurzame vloeroplossingen die niet alleen waarde toevoegen, maar die ook het welzijn verhogen en het milieu respecteren. 

Tapijttegels

DESSO is al 90 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige tapijttegels en onze tapijttegels zijn 100% recycleerbaar. Onze tapijttegels hebben veel voordelen, waarbij geluidsreductie één van de belangrijkste is als het om kantoren gaat.

PVC-stroken

Als het gaat om onze PVC-vloeren, zijn de ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos dankzij hun modulaire formaat. Luxe vinyl tegels zijn beschikbaar in diverse patronen, kleuren, stijlen en formaten en zijn zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Linoleum

Onze linoleumvloeren zijn er in vele kleuren en verschillende patronen, en zijn ook verkrijgbaar in een akoestische versie. Vanwege onze duurzame aanpak is het linoleum van Tarkett als eerste ter wereld bekroond met een Cradle to Cradle®-certificering.

Aanbevolen collecties

Neem een kijkje bij al onze collecties voor in kantoren. Via deze pagina selecteert u eerst de toepassing (privékantoor, open ruimten, kantine, receptie…) waarvoor u de vloer zoekt. U komt dan automatisch bij onze aanbevolen collecties terecht.

Referenties kantoor

Vind inspiratie voor uw project door onze kantoorreferenties te bekijken. Wij lichten hieronder twee referenties uit, u kunt alle referenties bekijken door op de link hieronder te klikken.

Coverfoto havenhuis
Havenhuis- Antwerpen

Het Havenhuis, hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen en architecturaal meesterwerk van Zaha Hadid Architects, is één van de blikvangers van de Antwerpse skyline.

Referentie hoofdkantoor Cordeel, Temse
Hoofdkantoor Cordeel, Temse

In de gemeenschappelijke delen en wandelgangen van het prachtige nieuwe hoofdkantoor van Cordeel werd gekozen voor de Desso Fields in een zachte natuurkleur. Bekijk het ontwerp hier!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen over welke kantoor u het beste kunt kiezen? Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 052 262499

Toch liever via email?


Mail voor meer informatie naar: info.be@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen