Documentatie
Referenties

Van idee tot implementatie: laat u door de Tarkett-vloeren inspireren.

Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Linon
Selecteer een kleur
Tapijttegels | Circular Selection

Linon

Afkomstig van het Oudgriekse woord voor Linnen haalt de nieuwe DESSO Linon-collectie inspiratie uit de tijdloze aantrekkingskracht en tactiliteit van onregelmatig geweven stoffen en geeft de look hernieuwde relevantie met een verfrissende pop van pastel. De 18-voudige kleurenlijn van Linon maakt deze collectie uniek. Negen natuurlijke tinten blijven trouw aan de ruwe eenvoud die deze textieltoepassing zo veelzijdig maakt, terwijl de rest van het palet ontwerpers toestaat om meer speelse routes voor zonering te ontwerpen. Gedempte, schemerige roze tonen, mauve en lichtblauwe kleuren staan ​​naast grijs en andere bijna neutrale kleuren. Het inzichtelijke gebruik van kleur en textuur komt samen om een ​​zacht, huiselijk canvas te creëren met een gastvrije, smart-casual uitstraling - passend bij de huidige werkplek. De gestructureerde lustegel van 50 x 50 cm is een geweldige all-rounder op kantoor die traditie op een respectvolle en creatieve manier uitdaagt.

Deze tegelcollectie is ook verkrijgbaar met een SoundMaster of SoundMaster Lite backing.

10 kleuren van de Linon collectie bestaan ook als kamerbreed tapijt en als carpet op maat.  Ontdek hier meer.

Contacteer ons voor meer info.

Deze collectie maakt deel uit van onze Circular Selection.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 1.23 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de Linon die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Combineer verschillende texturen en kleuren

De collectie DESSO Fields-tapijttegels is vernieuwd en biedt interieurontwerpers nu een schat aan kleurencombinaties. Fields-tapijttegels kunnen uitstekend worden gecombineerd met tapijttegels uit de DESSO Linon, de DESSO Fuse en DESSO Fuse Create collecties, voor nog meer mogelijkheden. 

DESSO Fields en DESSO Linon

Circular Selection

Deze collectie is onderdeel van onze Circular Selection. De Circular Selection benadrukt de principes achter onze overstap naar een circulaire economie – door ontwerpen te maken zonder afval en vervuiling, producten en materialen te hergebruiken en natuurlijke systemen te regenereren.
Wij maken duurzame vloeren eenvoudig door te experimenteren met nieuwe recyclagetechnologieën om de kringloop te sluiten en onze duurzame producten te verzamelen in één uitgebreide collectie.

Creatie van iQ Surface-vloeren, gemaakt door Note Design Studio
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Linon