Tarkett

iQ Megalit

Homogeen vinyl
iQ Megalit
Belangrijkste eigenschappen
  • Lichtgevend pareleffect
  • Ideaal voor ruimtes met zwaar verkeer
  • Beste life-cycle costs
  • Uniek oppervlakteherstel door droog opwrijven

De kleur van de vloer kan de hele sfeer van een kamer veranderen. Het gamma iQ Megalit vindt zijn inspiratie in edele, natuurlijke mineralen en bestaat uit 2 designs: Pearl en Graphite. Het gamma volgt de hedendaagse trends met grafische designs en moderne kleuren die voor een premium uitstraling zorgen. De grote schilfers weerspiegelen het licht zoals de facetten van een edelsteen: ze geven een unieke diepte aan het motief. Het neutrale en zachte kleurenpalet Pearl bevat grijze, beige en pastelkleuren: deze tinten zorgen dan weer voor een rustige en ontspannende sfeer of passen bij een functionele zone. De kleuren van Graphite zijn sterk en dynamisch en zijn geschikt voor levendige ruimtes of creëren contrasten in combinatie met neutrale kleuren.

Ontdek iQ "Intelligent Quality" vloeren

Lees meer over iQ-vloeren, waarom ze staan voor "Intelligent Quality" en waarom de homogene vinylcollecties van iQ aan alle wensen voldoen, van design tot functionaliteit.

iQ Megalit homogeen vinyl tijdens de Stockholm Furniture Fair 2018
iQ Megalit inspireert Note Design Studio
iQ Megalit, homogene vinylvloer in een nieuw licht
Bekijk de video om meer te zien over iQ Megalit, onze vinyl vloercollectie met het luminescerende pareleffect en design.
Hoe iQ homogene vinylvloeren moeten worden schoongemaakt
De beste manier om vinylvloeren schoon te maken - Tarkett
Ontdek hoe u uw iQ-vloeren als nieuw eruit kunt laten zien en hoe u dit prachtige eindresultaat kunt bereiken met droog opwrijven.
Technische- en mileuspecificaties
Document

Ontwikkeld met de Circulaire Economie in gedachten

Lees meer over hoe onze iQ vinylvloercollecties gerecycled kunnen worden via ons terugnameprogramma ReStart of ons pilootproject na gebruik in de Scandinavische landen.

iQ-vloeren worden geproduceerd met de Circulaire Economie voor ogen
Services