Documentatie
Referenties

Van idee tot implementatie: laat u door de Tarkett-vloeren inspireren.

Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Grezzo
Selecteer een kleur
Tapijttegels | Circular Selection

Grezzo

DESSO Grezzo is een ode aan  de pure, ongerepte schoonheid van  natuurlijke rotslandschappen en draagt bij aan Tarketts voortdurende inzet om 's werelds kwetsbare natuurlijke bronnen te beschermen. Het robuuste, onregelmatige weefsel vormt een ongetemde, strakke textuur en voegt diepte en natuurlijke beweging toe aan grotere ruimtes. Van dichtbij gezien is dit een complex uniek patroon waarbij geen tegel hetzelfde is, maar van een afstand gezien vormen de tegels een naadloos geheel – perfect voor een verfijnde afwerking in diverse werkruimtes.

DESSO Grezzo is beschikbaar in twaalf karakteristieke kleuren en doet denken aan steenvlakten en met vuursteen bedekte kliffen.  De kleuren variëren van koele betontinten van organische mineralen, tot warmere groene aardtinten en terracottabruine kleitinten.

Deze collectie maakt deel uit van onze Circular Selection.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 5.37 kg CO2/m2

CO2-voetafdruk van mijn project
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de Grezzo die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Ook beschikbaar met DESSO SoundMaster Thrive akoestische tapijtrug

Minder geluid maakt dat mensen beter kunnen werken. Een geluidsarme omgeving voorkomt gezondheidsproblemen1, vermindert stress en verbetert de concentratie. Daarom is een
goede geluidsabsorptie en geluidsisolatie zo belangrijk. DESSO SoundMaster Thrive verbetert de geluidsabsorptie met maximaal +0,15 (αw)2, wat overeenkomt met een +100% verbetering ten opzichte van standaard tapijtontwerpen (αw-waarde tussen 0,15 en 0,20)3. Bovendien is deze nieuwe akoestische tapijtrug 100% recyclebaar en behoudt het het Cradle to Cradle® Silver-certificaat.

  DESSO Grezzo met SoundMaster Thrive

  Circular Selection

  Deze collectie is onderdeel van onze Circular Selection. De Circular Selection benadrukt de principes achter onze overstap naar een circulaire economie – door ontwerpen te maken zonder afval en vervuiling, producten en materialen te hergebruiken en natuurlijke systemen te regenereren.
  Wij maken duurzame vloeren eenvoudig door te experimenteren met nieuwe recyclagetechnologieën om de kringloop te sluiten en onze duurzame producten te verzamelen in één uitgebreide collectie.

  Creatie van iQ Surface-vloeren, gemaakt door Note Design Studio
  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Grezzo