Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 65 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Tarkett zet zich in voor Doing Good. Together.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Vista
Tapijttegels | Circular Selection

Vista

Met een verfijnde lineaire formatie en een ingetogen weefpatroon roept Vista tijdloze luxe op. Vista is de perfecte manier om in commerciële interieurs een sfeer van weelde op te roepen. Dankzij het veelzijdige kleurenpalet van 42 tinten kunnen ontwerpers kalmerende neutrale kleuren of juist levendigere tinten selecteren om de gewenste sfeer te creëren. 

Het structurele uiterlijk en de combinatie van licht en donker zorgen voor meer textuur.  Het resultaat is een intense esthetiek en een gevoel van hoogwaardige kwaliteit. In aanvulling op deze kenmerkende ontwerpelementen is Vista standaard voorzien van de SoundMaster Lite-tapijtrug die zorgt voor een betere akoestiek. Deze collectie maakt deel uit van onze Circular Selection.

Belangrijkste eigenschappen

Beschikbaar in 42 kleuren

 Elk ontwerp in de Mode collectie is verkrijgbaar met een uitgebreide keuze uit 42 kleuren, waardoor volledige personalisering mogelijk is. De beschikbare tinten variëren van levendig tot neutraal, en het portfolio van patronen omvat zowel een moderne interpretatie van art deco als frisse, trendy geometrische vormen en een gevlekt weefpatroon. 

 

IN_ModeCollection_OverviewColours.jpg

Circular Selection

Deze collectie is onderdeel van onze Circular Selection. De Circular Selection benadrukt de principes achter onze overstap naar een circulaire economie – door ontwerpen te maken zonder afval en vervuiling, producten en materialen te hergebruiken en natuurlijke systemen te regenereren.
Wij maken duurzame vloeren eenvoudig door te experimenteren met nieuwe recyclagetechnologieën om de kringloop te sluiten en onze duurzame producten te verzamelen in één uitgebreide collectie.

Creatie van iQ Surface-vloeren, gemaakt door Note Design Studio
Begrijp de Vista