Documentatie
Referenties

Van idee tot implementatie: laat u door de Tarkett-vloeren inspireren.

Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Wallgard
Selecteer een kleur
Wetroom systeem | Wandbekleding

Wallgard

Wallgard-wandbekleding is de perfecte oplossing voor gebieden die speciale wandbescherming vereisen, zoals natte ruimtes, cleanrooms en licht industriële omgevingen. Een behandeling met een PU-coating biedt hoge bestendigheid tegen vlekken en chemicaliën en het gladde waterdichte oppervlak zorgt voor optimale hygiëne en waterdichtheid. Wallgard combineert functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp en is verkrijgbaar in 13 kleuren in zachte pasteltinten - waaronder twee extra kleuren voor mensen met een visuele handicap.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Homogeneous vinyl wall covering
Totale dikte: 1,30 mm
Totaal gewicht: 2100 g/m²
Dikte van de slijtlaag: 1,30 mm
Oppervlaktebehandeling: PU Shield
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de Wallgard die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Hoe recycleren we uw vloerbekleding?

Het recycleren van afval van installatievloeren is vanzelfsprekend. Maar hoe kunt u gebruikte vloeren recycleren aan het einde van zijn levensduur? Vaak bedekt met lijm, stukjes beton en andere chemische restanten van jarenlang gebruik? Dit is een uitdaging! We hebben een nieuwe technologie ontwikkeld om onze homogene vloeren na gebruik te demonteren en te recycleren met behoud van maximale materiaalzuiverheid en het creëren van secundaire grondstoffen met even goede prestaties en duurzaamheid om nieuwe homogene vloeren te creëren.

Recycling van gebruikte vinylvloeren
Technische en milieu specificaties
Begrijp de Wallgard