Sectoren

Vind het beste product voor uw sector!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw sector!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten

Vind het beste product voor uw sector!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailer om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

Vind het beste product voor uw sector!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw sector!

De juiste vloerbekleding kan uw huis omvormen tot een echte 'thuis'. Breng uw interieur tot leven en ontdek onze brede selectie kleuren en texturen.

10 Collecties

5 Collecties

1 Collecties

10 Collecties

Vind het beste product voor uw sector!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons ​​brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan de nieuwe manieren van werken en samenwerken.

Vind het beste product voor uw sector!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw sector!

In transport en industrie staan ​​comfort, gemak en veiligheid voorop. Het hebben van de juiste vloer zorgt voor een aantrekkelijke, productieve en schone omgeving.
Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Bekijk onze pagina voor meer inspiratie
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 30 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Interieurartikelen
Bij Tarkett innoveren we om oplossingen voor vloeren te ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn, kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke klant en die steeds meer verbonden en interactief worden.
Ontdek
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Lees meer
-

  Ontvang een staal

  Ontvang een offerte

  Voeg toe aan vergelijker

  Zoek uw verkoopcontact

  Startpagina Ondervloeren Akoestische Comfort Onderlaag
  Selecteer een kleur
  Ondervloeren | Installatie toebehoren

  Akoestische Comfort Onderlaag

  Onze akoestische comfort onderlagen bieden een hoge geluidsbeperking en geluidsreductie op de kamer. Vooral Tarkomfort biedt ook een goede statische indrukweerstand (0,18 mm met iD Inspiration Click). Ze zijn ideaal voor renovaties omdat ze snel en eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn dankzij hun losse lay-out. Elke akoestische comfort onderlaag heeft verschillende specificiteiten, niveaus van akoestische prestaties en gebruikte materialen om aan verschillende behoeften te voldoen. Verken onze selectie akoestische comfort onderlagen om het meest geschikt voor uw installatie te vinden.
  Belangrijkste eigenschappen
  Technische- en mileuspecificaties
  Formaattype: Rol
  Totale dikte: 2 mm, 1,50 mm, 1 mm
  Vind de Akoestische Comfort Onderlaag die aan uw noden voldoet
  0 formaat
  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Akoestische Comfort Onderlaag