Documentatie
Referenties

Van idee tot implementatie: laat u door de Tarkett-vloeren inspireren.

Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen om de CO2 te reduceren, de biodiversiteit te verhogen en de afvalberg te verkleinen. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame en circulaire economie, die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Verso
Selecteer een kleur
Tapijttegels

Verso

De DESSO Verso-collectie is opgefrist met een eigentijdse nieuwe kleurstelling. Het minimalistische Scandinavische design brengt een rustgevende sfeer in het interieur van de werkplek en is bovendien zeer duurzaam.

De collectie is ontworpen met de behoeften van de werkplek in gedachten en bestaat uit 8 neutrale tinten en 4 accentkleuren die zijn geïnspireerd op industriële elementen. DESSO Verso is Cradle to Cradle® Silver-gecertificeerd met DESSO EcoBase backing.

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Commerciële gebruiksklasse: 33 Heavy
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de Verso die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Een duurzame oplossing

DESSO Verso is Cradle to Cradle® Silver-gecertificeerd met de DESSO EcoBase-rug, die standaard tot 80% positief gedefinieerd gerecycleerd materiaal bevat. Ook het garen bevat 75% gerecycleerd materiaal. Hierdoor bedraagt de totale hoeveelheid gerecycleerd materiaal van de tegel meer dan 56%, waardoor het niet alleen een stijlvolle maar ook een duurzame oplossing is.

    DESSO Verso tapijttegelcollectie in een kantoor
    Technische en milieu specificaties
    Begrijp de Verso