Sportvloeren voor indoor sporthallen

Sportvloeren voor indoor sporthallen

Sportvloeren die geschikt zijn voor beweging

Voor elke ondergrond en sport bieden wij de juiste oplossing. Ontdek de sportvloeren van Tarkett voor allerlei soorten sportactiviteiten. Een goede sportvloer is een vloer die het risico op blessures van de atleet verkleint en tegelijkertijd een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten heeft gedurende de levensduur van de vloer, wat op lange termijn een goede besparing oplevert.

Indoor sportvloeren

Onze definitie van een goede sportvloer is een vloer die het risico op sportblessures verkleint, lees meer over de voordelen van de sportvloeren van Tarkett.

Punt-elastische sportvloeren

Punt-elastische sportvloeren zijn ideaal als sportvloeren voor kleine kinderen. Ontdek wanneer u een punt-elastische sportvloer moet kiezen.

Speciale sportvloeren

Bent u op zoek naar sportvloeren voor tafeltennis, squash, gym of dans? Hier kunt u onze speciale sportvloeroplossingen bekijken, waaronder rubber sportvloeren.

Aanbevolen sportvloeren voor indoor sportzalen en accommodaties

Bekijk onze aanbevolen sportvloeren voor indoor sportzalen en accommodaties 

Sportvloeren

Onze definitie van een goede sportvloer is een vloer die het risico op sportblessures voor de beoefenaar verkleint. Onze sportvloeren zijn duurzaam en hebben lage onderhoudskosten gedurende de levensduur van de vloer, waardoor dit ook budget technisch een interessante en slimme investering is.

Homogene vinylvloeren

Toepasbaar in verschillende ruimtes in een sporthal zoals kleedkamers, douches, toiletten, gangen, enz.

Heterogene vinylvloeren

In verschillende ruimtes in een sporthal zoals gangen, kantoorruimtes, kleedkamers, trappen enz. kunnen onze heterogene vinylvloeren toegepast worden.

Een oplossing voor iedere ruimte

Ontdek de ideale vloeroplossing voor iedere ruimte binnen een sporthal, hotel of wellnesscentrum.

Ontdek onze referenties met sportvloeren

Van vloeren in multifunctionele sporthallen en basketbalvelden van wedstrijdniveau tot yogastudio's: sportoppervlakken moeten worden aangepast aan verschillende activiteiten en competitieniveaus. Bij elke sportvloeroplossing bieden we de kennis en expertise die nodig is om van elk project een succes te maken. Onze vloeren voldoen aan de strengste industrienormen en zorgen niet alleen voor atletische bescherming en verbeterde prestaties, maar bieden ook extreme slijtvastheid en lagere onderhoudskosten. Met een brede keuze aan kleuren en patronen zag winnen er nog nooit zo goed uit. 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke vloer u het beste kunt kiezen voor uw sportzaal? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon, of bel naar het algemene nummer: 052 26 24 99.

Liever via e-mail? Mail voor meer informatie naar info.be@tarkett.com of neem contact met ons op via het contactformulier
 

Gerelateerde artikelen

Indoor sportvloeren Tarkett
Indoor sportvloeren

Wat is het verschil tussen de verschillende indoor sportvloeren en hun technische kenmerken? Lees meer om deze kemerken te ontdekken.

Punt-elastische sportvloeren
Punt-elastische sportvloeren

Wat zijn de voordelen van Punt-elastische sportvloeren en wanneer worden ze gebruikt? Ontdek ze hier!

Speciale vloeren
Speciale vloeren: tafeltennis-, squash-, gym- & dansvloeren

Ontdek onze speciale vloeren voor tafeltennis, squash, gym of dans.

Aanbevolen collecties