Speciale vloeren: tafeltennis-, squash-, gym- & dansvloeren

Speciale vloeren: tafeltennis-, squash-, gym- & dansvloeren

Of u nu op zoek bent naar een vloer voor een sportzaal in een school, een sporthal die bedoeld is voor veel verschillende sporten, of een zaal voor atleten op elite-niveau; in het grote assortiment sportvloeren van Tarkett vindt u gegarandeerd de juiste vloer. We bieden vloeroplossingen op maat met een kant-en-klaar vloerplan en ook vloeren voor tijdelijke evenementen.

Table Tennis

Een vinylmat met meer wrijving voor tafeltennissers, dankzij deze vloer met specifiek reliëfoppervlak. Kan worden geïnstalleerd op een bestaande vloer voor tijdelijke evenementen en kan ook permanent op een Lumaflex ondervloerconstructie worden geïnstalleerd en voldoet dan aan de eisen volgens EN 14904.

Dancefloor

De ideale oplossing aangepast voor oppervlakken waar u professionele dans beoefent. Met onze speciale vloer Omnisports Dancefloor krijgt u betere prestaties en uitstekende grip.

Squash

Lumaflex houten constructie met toplaag van 14 mm houten vloer met 2-lock sluitsysteem. Speciaal te bestellen met onbehandeld oppervlak. Voldoet aan de eisen volgens EN 14904, A4.

Rubberen sportvloeren (losse gewichten en zware trainingsapparatuur)

Droptile is de ideale oplossing voor ruimtes waar getraind wordt met losse gewichten en zware trainingsapparatuur. Het heeft een hoge weerstand tegen schokken en vallen van zware lasten dankzij de 30 mm dikke laag met een extreem hoge dichtheid.

Rubberen sportvloeren (kracht- cardio- en gewichtsruimtes)

Dropzone Speckle is een veelzijdige oplossing voor rubberen vloeren voor kracht-, cardio- en gewichtsruimtes. Het heeft een uitstekende duurzaamheid en een hoge weerstand tegen mechanische slijtage dankzij een eersteklas keuze aan grondstoffen en hogetractie-eigenschappen. De sportvloer draagt bij aan de bescherming van spieren en gewrichten van atleten tijdens verschillende soorten trainingen.

Wij stemmen sportvloeroplossingen af ​​op uw specifieke behoeften

Wenst u meer informatie over welke vloer u het beste kunt kiezen voor uw sportzaal? Lees meer op onze collectiepagina’s , neem contact op met uw Tarkett contactpersoon, of bel naar het algemene nummer: 052 26 24 99.

Liever via e-mail? Mail voor meer informatie naar info.be@tarkett.com of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde artikelen

Punt-elastische sportvloeren
Punt-elastische sportvloeren

Wat zijn de voordelen van Punt-elastische sportvloeren en wanneer worden ze gebruikt? Ontdek ze hier!

Sporvloeren Tarkett
Sportvloeren voor indoor sporthallen

Een volledig assortiment sportvloeren voor alle niveaus, van vrije tijd tot competitie.

Aanbevolen collecties