Punt-elastische sportvloeren

Punt-elastische sportvloeren

Een punt-elastische sportvloer constructie houdt in dat de vloer pas onder het drukpunt meegeeft en bestaat uit zachte vinylvloeren op beton. Punt-elastische sportvloeren zijn ideaal als sportvloer voor kleine kinderen, maar voor zwaardere mensen wordt de vloer soms te hard en kan het nodig zijn deze aan te vullen met een oppervlakte-elastische basisconstructie. Omnisports zijn de punt-elastische sportvloeren van Tarkett die op beton zijn gelegd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor tijdelijke oplossingen. Voor de Omnisports-collecties Reference multi-use, Active en PurePlay is het ook mogelijk om de unieke installatiemethode Greenlay van Tarkett te gebruiken. Het is in feite een loose-lay waarbij slechts 2% van de vloer verlijmd hoeft te worden. Omnisports zijn er ook in speciale uitvoeringen voor badminton, tafeltennis en dans. Omnisports zijn verkrijgbaar in 6 verschillende diktes en 24 kleuren, waarvan 16 uni-kleurig en 8 met houtpatroon.

Constructie van punt-elastische sportvloeren

  1. Perfecte balans tussen wrijving en gripcontrole door speciaal ontworpen reliëfdruk
  2. Zeer hoge krasvastheid en gemakkelijk te onderhouden dankzij onze oppervlaktebehandeling TopClean XP ™
  3. Transparante slijtlaag van vinyl die een uitzonderlijke slijtvastheid biedt
  4. Hoge weerstand tegen afdrukmarkeringen en slijtage door gerecycleerd PVC
  5. Comfort, veiligheid en reductie van contactgeluid - onderaan zit een punt-elastisch schuim met hoge dichtheid met gesloten cellen voor maximale ondersteuning (niet van toepassing op Omnisports Compact 2.0 mm)

Wij stemmen sportvloeroplossingen af op uw specifieke behoeften

Wenst u meer informatie over welke vloer u het beste kunt kiezen voor uw sportzaal? Lees meer op onze collectiepagina’s , neem contact op met uw Tarkett contactpersoonof bel naar het algemene nummer: 052 26 24 99.

Liever via e-mail? Mail voor meer informatie naar info.be@tarkett.com of neem contact met ons op via het contactformulier

Gerelateerde artikelen

Speciale vloeren
Speciale vloeren: tafeltennis-, squash-, gym- & dansvloeren

Ontdek onze speciale vloeren voor tafeltennis, squash, gym of dans.

Sporvloeren Tarkett
Sportvloeren voor indoor sporthallen

Een volledig assortiment sportvloeren voor alle niveaus, van vrije tijd tot competitie.

Aanbevolen collecties