Referenties & case studies

Referenties & case studies

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.

Filter
Ontdek 35 case studies
Freshfields
Freshfields
Brussel, België

Tetris Belgium heeft een vernieuwing gegeven aan het Freshfields kantoor in Brussel en hiervoor werd gekozen voor een combinatie van de iD Inspiration 55 en DESSO Desert. Bekijk hier het resultaat.

Bridgestone
Bridgestone
Zaventem, België

CBRE Workspace creëerde een moderne uitstraling voor het Bridgestone kantoor in Zaventem. Voor dit kantoor is gekozen voor de combinatie van DESSO Grezzo en iD Square. Bekijk hier het resultaat.

Eleven Sports
Eleven Sports
Schaarbeek, België

Buroconcept creëerde een creatieve en sportieve uitstraling voor het Eleven Sports kantoor in Schaarbeek. Voor dit kantoor is gekozen voor de DESSO Essence. Bekijk hier het resultaat.

Triside - LU Strassen
Triside - LU Strassen
Strassen, Luxembourg

In het modern kantoorgebouw Triside is er gekozen voor de DESSO Airmaster Sphere in combinatie met de ID Inspiration 70. Bekijk hier het resultaat.

ING Bank kantoor Katowice
ING Bank kantoor Katowice
Katowice, Polen

Bekijk hier het onlangs gerenoveerde kantoor van ING Bank Katowice te Polen. De collecties DESSO Arable, Stratos, Palatino en Acczent Excellence 80 werden hier toegepast.

FUMO, Grou
FUMO, Grou
Nederland

FUMO kiest voor Tarkett, omdat gebruikte tapijttegels en vinylvloeren kunnen worden ingenomen en worden gerecycleerd en de nieuwe producten duurzaam en circulair zijn.