ING Bank kantoor Katowice

ING Bank kantoor Katowice

2021 | Katowice, Polen

Afbeeldingengalerij

Onder de invloed van de COVID-19-pandemie ondergaan kantoren en werkplekken drastische veranderingen. Open ruimtes worden samengevoegd met vergaderruimtes en ontspanningsruimtes.  Vanwege de strenge beperkingen – grotere afstand tussen werknemers, nieuwe bureau-indelingen of zelfs het reorganiseren van gemeenschappelijke ruimtes – is het ontwerp van een dergelijke ruimte een hele uitdaging.

De Maleccy studio, een architectenbureau in Polen, moest al deze factoren in overweging nemen in het ontwerp van het kantoor van de ING Bank in Katowice, Polen.

De studio besloot een unieke maar vrolijke ruimte te creëren met een gedurfd en energiek kleurenpalet. Zij hebben een variatie aan ruimtelijke en grafische vormen gebruikt, evenals een eclectische mix van meubilair en decoratieve objecten, om een geheel nieuwe look te creëren in het kantoor. De heldere en kleurrijke vloeren, in combinatie met grafische en geometrische patronen, geven het interieur karakter en panache. Na maanden van telewerk wilde de bank haar medewerkers opnieuw verwelkomen in een vriendelijke en dynamische kantoorruimte en was vooral het creëren van zo'n levendige sfeer belangrijk.

De architecten hebben veel aandacht besteed aan een goede binnenluchtkwaliteit en hebben dus zeer zorgvuldig gekozen voor de beste vloerbekledingen van Tarkett. Ze hebben tapijttegels geplaatst uit de DESSO Arable, Stratos en Palatino-collecties die naadloos aansluiten bij de Acczent Excellence 80 vinylvloeren, over een totale oppervlakte van 1.700 vierkante meter.

Bewuste keuzes maken. Voor mens en planeet.

Tarkett Human-Conscious Design®.

 

voorgestelde collecties

Omschrijving

Bekijk hier het onlangs gerenoveerde kantoor van ING Bank Katowice te Polen. De collecties DESSO Arable, Stratos, Palatino en Acczent Excellence 80 werden hier toegepast.

Architect/ Ontwerper

Małeccy Studio

Gebouweigenaar

ING Bank

Segment