MOOMIN

MOOMIN

2019 | Turku , Finland

Afbeeldingengalerij

photographer : Esa Naukkarinen

De nieuwste MOOMIN Shop, ontworpen door Carola Rytsölä, opende zijn deuren in Turku (Finland) op 30 oktober 2019. De winkel is voorzien van 170 m2 iQ Surface van Tarkett, de collectie die de Finse architecte ontdekte tijdens de beurs in Milaan in 2019. Ze raakte zo geïnspireerd door de collectie, dat ze besloot deze te gebruiken in haar MOOMIN-winkelproject.

De homogene vinylvloer iQ Surface, een hypermoderne en innovatie collectie, is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen Tarkett en het Zweedse Note Design Studio. De collectie is bedoeld om functioneel én esthetisch te zijn, uitstekende prestaties te leveren en is beschikbaar in vele kleuren en vormen die allemaal in gelijke mate bijdragen aan de hoge kwaliteit van deze vloer. Het is een duurzaam en flexibel vinylmateriaal dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, omdat het op vloeren, wanden en zelfs op meubels kan worden geïnstalleerd.

Voorgestelde collectie

Omschrijving

Ontdek de gloednieuwe Moomin Shop ontworpen door de Finse architect Carola Rytsölä, met iQ Surface homogene vinylvloeren die ook op muren en meubels zijn geïnstalleerd.

Architect/ Ontwerper

Carola Rytsölä

Segment

Categorieën