iQ Surface - De homogene vinyl-collectie die de regels van Design herschrijft

iQ Surface - De homogene vinyl-collectie die de regels van Design herschrijft

iQ Surface, onze homogene vinyl-collectie werd uitgebracht tijdens onze Milan Design Week 2019-installatie «Formations». De collectie is ontworpen in samenwerking met de bekroonde Note Design Studio.

De vinyl-collectie was bedoeld om creativiteit in ontwerp en architectuur te ontsluiten om het potentieel van een van onze meest iconische productfamilies, de iQ homogene vinylvloeren, te vergroten. Meer dan alleen een terrazzo vinylvloer, deze nieuwe collectie schrijft een nieuw hoofdstuk in materialiteit in design en interieurarchitectuur, een waarvan jij de ontwerper bent

iQ Surface ontwerp toepassingen

Detailhandel, werkruimten, winkels, horeca, bars, restaurants, zorginstellingen, academische centra en meer. De collectie laat ruimtes tot leven komen voor architectuur die boekdelen spreekt in de ogen van de toeschouwer.

iQ Surface design inspiratie

Stel je een ontwerplandschap voor zonder grenzen en realiseer je dat het geen droom meer is. De mogelijkheid om iQ Surface op andere gebieden dan vloeroppervlakte te gebruiken, maakt het een van de meest aanpasbare materialen van het ontwerp.

iQ Surface recycleerbaarheid

Wat zijn de duurzame kenmerken van iQ Surface en hoe kan homogeen vinyl bijdragen aan een schonere, gezondere omgeving. Ontdek een materiaal met een bewuste ziel.

iQ Surface installatie

Ontdek een nieuwe manier om te creëren en ontwerpen met een materiaal dat op vrijwel elk oppervlak in een ruimte of project kan worden gebruikt. Breng alle elementen van een ontwerp of ruimtelijk project harmonieus en creatief samen.

Voorgestelde collectie