Hotel Corsendonk Turnova

Hotel Corsendonk Turnova

2019 | Turnhout, België

Afbeeldingengalerij

Hotel Corsendonk Turnova heet u welkom

Luxe in hartje Turnhout

Het 4*hotel Corsendonk Turnova maakt deel uit van het stadsvernieuwingsproject Turnova op de oude Brepols-site in Turnhout. Turnova is een gemengd project dat wonen, winkelen en beleving bundelt.

Het hotel Corsendonk opende recent de deuren. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Voor de vloeren in het hotel werd gekozen voor de warmte en de duurzaamheid van de Tarkett parketcollectie Shade. De elegante selectie kleurnuances halen het beste in het interieur naar boven. De vloer werd behandeld met een matte afwerking om de afzonderlijke nerfstructuur van elke plank te beschermen.

Voor de wandelgangen is rust en gedempt geluid belangrijk dus hier werd geopteerd voor het tegeltapijt DESSO Metallic Shades.

Het product DESSO Metallic Shades is ontworpen om architecten en ontwerpers uit te nodigen te experimenteren met de effecten van metallic glans en mattinten. Met deze klassevolle tapijttegel wordt een subtiel maar toch glansrijk resultaat in 1 kleur gecreëerd of een combinatie gemaakt met meer kleuren voor meer diepte en contrast. Elke kleur is immers ook verkrijgbaar in twee verschillende tegels met een verschil in intensiteit van de metallic garens.

voorgestelde collecties

Omschrijving

Het hotel Corsendonk opende recent de deuren. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen waarvan parket en tapijttegels van Tarkett.

Aannemer

Antwerpse Vloercentrale

Segment

Categorieën