Genval België

2018

Gebruikte collecties

Martin's Chateau du Lac

Horeca, toerisme en recreatie

In 2018 werd het Chateau du Lac hotel van Martin’s Hotels vernieuwd. Ze kozen onder andere voor vloerbekleding van Tarkett in de lobby, bar en kamers.

  • GEBOUWEIGENAAR

    Martin's Hotels

  • AANNEMER

    Carpincasais

© Martin's Hotels

In 2018 werd het Chateau du Lac hotel van Martin’s Hotels vernieuwd. Ze kozen onder andere voor vloerbekleding van Tarkett in de lobby, bar en kamers. Het is een luxehotel aan de rand van het meer van Genval. Het moderne interieur in het stijlvolle kasteel werd afgewerkt met de DESSO Tweed collectie in de lobby en bar. Voor de kamers werd gekozen voor de onderhoudsvriendelijke en duurzame LVT collectie Starfloor Click 55 in aanvulling met karpetten van de Desso & Ex Collecties. Andere kamers werden ingericht met het luxueuze Vintage Gravure tapijt.

DESSO Tweed imiteert het tactiele karakter van modestoffen en is voorzien van een in twee richtingen lopend all-overpatroon. Daardoor biedt deze tapijtoplossing eindeloze mogelijkheden voor het creëren van onderscheidende en rustgevende vloeren. De combinatie van compacte garen met op een willekeurige manier ingevlochten dun zwart draad geeft de tapijttegel een flexibele, tactiele structuur. 

Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling. Er zijn natuurlijke toon-op-toon tinten in deze collectie voor een klassieke, natuurlijke sfeer. Maar ook dessins in trendy kleuren waardoor een spannend contrast ontstaat; de perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur.

RELATED REFERENCE

Martin's Rentmeesterij Hotel

MARTIN'S RENTMEESTERIJ HOTEL

Het luxe hotel Martin's Rentmeesterij is gelegen in de "Rentmeesterwoning" van landgoed Alden Biesen. Ze kozen voor de Desso & Ex-vloeren van Tarkett.