Martin’s Grand Hotel

Martin’s Grand Hotel

2018 | Waterloo, België

Afbeeldingengalerij

© Martin's Hotel

 

Martin’s Grand Hotel te Waterloo is een hedendaags ‘grand hôtel’ die industriële sites omvormen tot oases van comfort. Omwille van comfort voor de gasten werd gekozen voor twee tapijtcollecties van DESSO Tarkett. In de gangen werd onze Tweed collectie geïnstalleerd. Verschillende tinten van de Desso & Ex collectie bekleden de vloer in  enkele kamers.

 

De Desso & Ex-collectie, een kamerbreed tapijt, bestaat uit drie varianten grijze tapijten, waarop een groot aantal ontwerpen in vijf verschillende kleurgroepen kan worden toegepast. Met deze 115 ontwerpen kan de Desso & Ex tapijtcollectie de gewenste sfeer naar elke kamer brengen. Eenvoudig en rustgevend in de gangen en gemeenschappelijke ruimtes, levendig en uitbundig in de vergaderzalen. De collectie stimuleert creativiteit en stimuleert ontwerpers om naar binnen te kijken.

 

DESSO Tweed imiteert het tactiele karakter van modestoffen en is voorzien van een in twee richtingen lopend all-overpatroon. Daardoor biedt deze tapijtoplossing eindeloze mogelijkheden voor het creëren van onderscheidende en rustgevende vloeren. De combinatie van compacte garen met op een willekeurige manier ingevlochten dun zwart draad geeft de tapijttegel een flexibele, tactiele structuur. 

Voorgestelde collectie

Omschrijving

Martin’s Grand Hotel te Waterloo is een hedendaags ‘grand hôtel’ die industriële sites omvormen tot oases van comfort. Omwille van comfort voor de gasten werd gekozen voor twee tapijtcollecties

Aannemer

Carpincasais

Gebouweigenaar

Martin's Hotels

Segment

Categorieën