Martin's Rentmeesterij Hotel

Martin's Rentmeesterij Hotel

2018 | Bilzen, België

Afbeeldingengalerij

© Limburg Bouwt
 


Het luxe hotel Martin's Rentmeesterij is gelegen in de "Rentmeesterwoning" van landgoed Alden Biesen. Het 13e-eeuwse gebouw is uitgebreid met een eigentijdse vleugel.

Voor de lay-out werden interieurarchitecten van PCP Architects uit Genk benaderd. Ze kozen onder meer voor de vloeren van Desso & Ex van Tarkett. De op maat gemaakte vloerbedekking werd gedaan door de MK-Vloer van Kortesem.

De Desso & Ex-collectie, een kamerbreed tapijt, bestaat uit drie varianten grijze tapijten, waarop een groot aantal ontwerpen in vijf verschillende kleurgroepen kan worden toegepast. Met deze 115 ontwerpen kan de Desso & Ex tapijtcollectie de gewenste sfeer naar elke kamer brengen. Eenvoudig en rustgevend in de gangen en gemeenschappelijke ruimtes, levendig en uitbundig in de vergaderzalen. De collectie stimuleert creativiteit en stimuleert ontwerpers om naar binnen te kijken.

Dat is wat PCP Architects deed: voor de gangen, de lobby, het administratiekantoor, de bagageruimte en de lounge ontwierpen ze een persoonlijk tapijt. Hiervoor konden ze een beroep doen op de expertise van Desso-ontwerpers. Ze zorgen voor het ontwerpen van plattegronden en staan in nauw contact met de productie, wat de implementatie van deze "gecompliceerde" ontwerpen vereenvoudigt.

Voorgestelde collectie

Omschrijving

Het luxe hotel Martin's Rentmeesterij is gelegen in de "Rentmeesterwoning" van landgoed Alden Biesen. Ze kozen voor de Desso & Ex-vloeren van Tarkett.

Architect/ Ontwerper

PCP Architects

Aannemer

MK-Floor

Segment

Categorieën