Hoofdkantoor Cordeel, Temse

Hoofdkantoor Cordeel, Temse

2019 | Temse, België

Afbeeldingengalerij

Het nieuwe hoofdkantoor van de algemene aannemer Cordeel bevindt zich op de site van De Zaat in Temse. Het gebouw, een ontwerp van BINST ARCHITECTS, overspant op 15 m hoogte het 60 m brede droogdok ter hoogte van de dokpoort van de oude Boelwerf met de Schelde. Het telt twee verdiepingen met rondom terrassen die een uitzicht bieden op Temse, de Scheldebrug en het Scheldepark.

In de gemeenschappelijke delen en wandelgangen van dit prachtige gebouw werd gekozen voor de Desso Fields in een zachte natuurkleur.

Fields is een gestructureerde tapijttegel met de typische uitstraling van handgeweven textiel. De grotere, onregelmatige lussen creëren een aangenaam aanvoelende vloer waarmee elke ruimte warm en gastvrij wordt. Het kleurenpalet van Fields werkt zeer harmonisch met andere natuurlijke materialen zoals hout, baksteen en leisteen. Fields is beschikbaar in 16 kleurencombinaties met DESSO EcoBase® als standaard backing.

Architect : Binst Architects

Bouwheer : Cordeel Zetel Temse NV

Fotografie : Bart Gosselin

Voorgestelde collectie

Omschrijving

In de gemeenschappelijke delen en wandelgangen van het prachtige nieuwe hoofdkantoor van Cordeel werd gekozen voor de Desso Fields in een zachte natuurkleur. Bekijk het ontwerp hier!

Architect/ Ontwerper

Binst Architects

Gebouweigenaar

Cordeel Zetel Temse NV

Segment

Categorieën