Partena Promeris - Brussel

Kantooromgeving

Voor hun vestiging in Sint-Jans-Molenbeek koos men voor de DESSO® tapijttegel AirMaster® van Tarkett. AirMaster is een tapijttegel die de binnenlucht zuivert.

  • ONTWERPER/ARCHITECT

    EBAprojects BVBA

  • GEBOUWEIGENAAR

    Partena Promeris

©Bart Gosselin

Door hun krachten te bundelen, ontwikkelen Partena Ziekenfonds en Partenamut gemeenschappelijke producten en diensten, die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van Vlaamse, Brusselse en Waalse klanten. De Promeris-groep bevat daarnaast een sociaal investeringsfonds. Zo stimuleert Partena het sociale ondernemerschap, in de vorm van een aantal ondernemingen met een sociale en maatschappelijke meerwaarde.


Voor hun vestiging in Sint-Jans-Molenbeek koos men voor de DESSO® tapijttegel AirMaster® van Tarkett. AirMaster is een tapijttegel die de binnenlucht zuivert. Het succes van dit type tapijt vertaalde zich in de ontwikkeling van nieuwe kleuren en designs. Partena maakte hier volop gebruik van en combineerde de Airmaster Sphere met de Airmaster Atmos en de Desert Airmaster, in verschillende kleuren.


Aan de liften werden grote vlakken bekleed met de tapijttegel DESSO Protect, om de vloeren te beschermen tegen inloopvuil. Deze schoonlooptegel die functie met uitraling combineert, vormt een effectiever barrière die vuil verwijdert en absorbeert.