Partena Promeris - Brussel

2018 | Brussel, België
Gebruikte collecties

Partena Promeris - Brussel

Kantoren

Voor hun vestiging in Sint-Jans-Molenbeek koos men voor de DESSO® tapijttegel AirMaster® van Tarkett. AirMaster is een tapijttegel die de binnenlucht zuivert.
EBAprojects BVBA
Architect/ Ontwerper
Partena Promeris
Gebouweigenaar

©Bart Gosselin

Door hun krachten te bundelen, ontwikkelen Partena Ziekenfonds en Partenamut gemeenschappelijke producten en diensten, die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van Vlaamse, Brusselse en Waalse klanten. De Promeris-groep bevat daarnaast een sociaal investeringsfonds. Zo stimuleert Partena het sociale ondernemerschap, in de vorm van een aantal ondernemingen met een sociale en maatschappelijke meerwaarde.


Voor hun vestiging in Sint-Jans-Molenbeek koos men voor de DESSO® tapijttegel AirMaster® van Tarkett. AirMaster is een tapijttegel die de binnenlucht zuivert. Het succes van dit type tapijt vertaalde zich in de ontwikkeling van nieuwe kleuren en designs. Partena maakte hier volop gebruik van en combineerde de Airmaster Sphere met de Airmaster Atmos en de Desert Airmaster, in verschillende kleuren.


Aan de liften werden grote vlakken bekleed met de tapijttegel DESSO Protect, om de vloeren te beschermen tegen inloopvuil. Deze schoonlooptegel die functie met uitstraling combineert, vormt een effectiever barrière die vuil verwijdert en absorbeert.