Op weg naar de Design Week in Milaan in april
Op weg naar de Design Week in Milaan in april

Milano Design Week is uitgegroeid tot de wereldwijde bestemming voor designmerken, architecten, ontwerpers en gespecialiseerde ontwerpmedia met meer dan 1.000.000 bezoekers uit meer dan 140 landen en we zijn erg verheugd dit jaar deel te mogen uitmaken van het programma. Salone del Mobile begon in september 1961 in Milaan als een Italiaanse beurs voor meubel- en meubelaccessoires. Het evenement werd al snel een must voor professionals in de design- en architectuurindustrie over de hele wereld en we zijn verheugd dat we dit jaar actief bijdragen.

Dit jaar verwelkomt Tarkett je van harte in "Formations", een grootschalige installatie bij Milano Design Week in samenwerking met de Zweedse ontwerpstudio Note.

The Second Act

Deze installatie is het vervolg op een creatieve samenwerking die begon met een prijswinnende installatie “The Lookout” tijdens de Stockholm Furniture Fair in februari 2018. Onze samenwerking met Note Design Studio werd beloond voor het onthullen van de ontwerpmogelijkheden van Tarkett vloermaterialen in een innovatieve en gastvrije ruimte die uitnodigde tot ontdekking.

De liefde voor vakmanschap, prachtige materialen en design vormen de kern van dit levendige en opwindende evenement dat creatieve mensen uit de hele wereld samenbrengt. Een goed ontwerp en zorgvuldig vakmanschap vormen vanaf het begin de kern van ons productontwerp. Daarom is de samenwerking met Note Design Studio zo vanzelfsprekend, evenals onze deelname aan deze wereldwijde viering van design in Milaan.

Design en vakmanschap zijn ons DNA

Formations” – onze grootschalige installatie - onderzoekt de noties van schaal en conventies van kleurblokkering en vloeiende tinten. Gehuisvest in Circolo Filologico Milanese, een locatie gecreëerd als een feest en een eerbetoon aan de taal, we verdraaien onze eigen ontwerptaal in nieuwe creatieve uitdrukkingen.

Ontmoet ons van 8 tot en met 14 april in Milaan en deel met ons op Instagram:
#Formations @tarkett @notedesignstudio