Italiaanse supermarktketen Conad

Italiaanse supermarktketen Conad

2019 | TURIJN, Italie

Afbeeldingengalerij

Voor een nieuwe winkel in Rivoli (Italië) was Conad Supermarket op zoek naar een geschikte vloer. De supermarktketen zocht een vloer die duurzaam en technisch solide is, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de esthetiek. Ze kozen voor de iD Tilt en de iD Inspiration 70-collecties van Tarkett; collecties die bij uitstek geschikt zijn voor ruimtes met veel verkeer. Op verschillende afdelingen van de nieuwe winkel is ruim 4.000 m2 vloerbedekking gelegd.

Het Tarkett team begeleidde Conad door het selectieproces en droeg bij aan de keuze van de vloer op het gebied van ontwerp, locatiemanagement, installatietype en logistiek. Zoals alle collecties van Tarkett zijn ook de iD Tilt en de iD Inspiration 70 milieuvriendelijk, 100% recyclebaar, ftalaatvrij en hebben ze een lagere VOS-uitstoot dan de norm is, om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren.

voorgestelde collecties

Omschrijving

Ontdek hoe Tarkett, Conad heeft geholpen bij de selectie en installatie van milieuvriendelijke en 100% recyclebare iD Tilt- en iD Inspiration-vloeren.

Segment

Categorieën