Miele winkel

Miele winkel

2020 | Izmir, Turkije

Photos: Selçuk ÇINAR

 

Het staat buiten kijf dat het belangrijk is dat een winkel zich onderscheidt. Van kleine boetieks tot grote winkelketens; het opbouwen van een sterk merkimago speelt een belangrijke rol bij het aantrekken van klanten naar een winkel. De keuze van de vloer – textuur, vorm en kleur -  kan helpen dat imago vorm te geven en de klanttevredenheid te verhogen.

Miele, een internationale fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten en commerciële apparatuur en actief in vijf continenten, koos ervoor om met Tarkett samen te werken voor de installatie van 200 m2 vloeroppervlak in het Alsancak filiaal in Turkije. Er is gekozen voor iD Inspiration 55 vanwege de eindeloze formaat- en ontwerpcombinaties die bijdragen aan een positief merkimago en klantervaring.

Bovendien is het onderhoud van de vloer eenvoudig, omdat de iD Inspiration 55-collectie is behandeld met de kenmerkende Top Clean-oppervlaktebeschermingsbehandeling van Tarkett voor extra weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken.

Belangrijke functionaliteiten voor winkelvloeren:

  • Eindeloze ontwerpmogelijkheden
  • Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden
  • Snelle en eenvoudige renovatie

Voorgestelde collectie

Omschrijving

Onze luxe vinyltegel, iD Inspiration 55, is geïnstalleerd in de Miele Store in Turkije, een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten en industriële apparatuur

Gebouweigenaar

Arde Construction

Segment

Categorieën