DESSO Human Fascination: Granite

DESSO Human Fascination: Granite

Deze aarde zorgt voor een sensatie die me nooit zal vervelen. De woeste landschappen maken het bestaan hard en toch ervaar ik nieuwe levenskracht. Dit terrein is een braillebericht dat ik moet leren lezen. Mijn voeten laten afdrukken achter in dit eeuwig bewegende zand. Iemand anders zal ze uitwissen en weer een nieuw pad maken. We bewegen ons altijd in cirkels.

Haal de sensatie van het ongetemde landschap je interieur binnen met de DESSO Granite-tapijttegelcollectie. De ruwe onvoorspelbare texturen van de vulkanische aarde vormen de basis van de 18 kleurenschema's van deze tapijttegels die voortbouwen op de kracht van onze oeroude aarde en doen denken aan een stuk grandioze, ongerepte natuur. Een gedempt kleurenpalet met aardetinten is verrijkt met warme, kruidige tonen en het driedimensionale aspect geeft de tapijttegels een ruig karakter. Combineer felrood met subtiel grijs of zachtgeel met vurig oranje voor een levendig interieur.

voorgestelde collecties
Gerelateerde artikelen
Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

DESSO Human Fascination : Granite tapijttegels
DESSO Human Fascination: Granite

Onze DESSO Granite tapijjttegels hebben een gelijkenis met de ruwe en onvoorspelbare texturen van een vulkanische aarde. Ontdek de volledgie collectie en raak geÏnspireerd door de ongekende schoonheid

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia tapijttegels
DESSO Human Fascination: Breccia

Ontdek onze DESSO Breccia collectieL een frisse en energierijke tapijttegel, geïnspireerd door de kracht en duurzaamheid van marmer en ruige rotsen. Raak gefascineerd door de natuur.

Tarkett DESSO Human Fascination Arable tapijttegels
DESSO Human Fascination: Arable

Raak geïnspireerd door het deel van de wereld waar natuurljike landschappen en menselijke interventie samenkomen. Ontdek onze DESSO Arable collectie en neem een kijk in de toekomst.

DESSO Human Fascination: Flores tapijttegels
DESSO Human Fascination: Flores

Ontdek de rijke diversiteit van de flora van onze planeet met onze DESSO Flores tapijttegel collectie. Als onderdeel van onze Human Fascination collectie brengt Flores leven en energie.