DESSO Human Fascination: Breccia

DESSO Human Fascination: Breccia

Een wind die voedt en heelt. Een zee die nooit kalm, maar altijd in beweging is. De gladde rotsen voelen koud maar sterk aan, gevormd door golven die al duizenden jaren lang komen en gaan, komen en gaan. Ik voel me zo nietig, staand op deze ruige verhoging onder mijn voeten en met het geluid van de golven dat altijd weer kalmeert.

De DESSO Breccia-tapijttegelcollectie combineert de kracht en duurzaamheid van echt marmer met de vormen en patronen van door de zee gevormde rotsen en zorgt voor een fris en revitaliserend welkom in elk interieur. De subtiele aderen in marmer en mineralen komen terug in een stimulerend kleurenpalet met zeven tinten, van blauwgrijs tot groen en metallic garen, wat een gevoel oproept van frisse, zilte lucht en een stevige, maar gezonde zeewind.

voorgestelde collecties
Gerelateerde artikelen
Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

DESSO Human Fascination : Granite tapijttegels
DESSO Human Fascination: Granite

Onze DESSO Granite tapijjttegels hebben een gelijkenis met de ruwe en onvoorspelbare texturen van een vulkanische aarde. Ontdek de volledgie collectie en raak geÏnspireerd door de ongekende schoonheid

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia tapijttegels
DESSO Human Fascination: Breccia

Ontdek onze DESSO Breccia collectieL een frisse en energierijke tapijttegel, geïnspireerd door de kracht en duurzaamheid van marmer en ruige rotsen. Raak gefascineerd door de natuur.

Tarkett DESSO Human Fascination Arable tapijttegels
DESSO Human Fascination: Arable

Raak geïnspireerd door het deel van de wereld waar natuurljike landschappen en menselijke interventie samenkomen. Ontdek onze DESSO Arable collectie en neem een kijk in de toekomst.

DESSO Human Fascination: Flores tapijttegels
DESSO Human Fascination: Flores

Ontdek de rijke diversiteit van de flora van onze planeet met onze DESSO Flores tapijttegel collectie. Als onderdeel van onze Human Fascination collectie brengt Flores leven en energie.