AD Magazine

AD Magazine

2020 | Madrid, Spanje

Afbeeldingengalerij

Voor de nieuwe kantoren van AD Spain, onderdeel van de Condé Nast Spain Groep, was directeur Enric Pastor op zoek naar een passende vloer. Een minimalistische ruimte, huiselijk van formaat en warm op chromatisch niveau, die uitnodigt tot inspiratie en concentratie. Comfort en flexibiliteit zijn de sleutels die leiden tot goede samenwerking, de juiste concentratie of de nodige ontspanning. Daarnaast dienen medewerkers zich welkom te voelen en moet creativiteit worden gestimuleerd.
Het project is uitgevoerd in samenwerking met Carlos Tomás van Estudio Reciente, die de esthetiek en redactionele lijn van het magazine perfect heeft weerspiegeld. De luxe van pretentieloze eenvoud!

Foto’s: Germàn Saiz en Salva López

 

Over iQ Surface

De iQ Surface -collectie is ontwikkeld door Tarkett en biedt een onbeperkt creatief potentieel in design en architectuur. Het doel van deze collecties is de mogelijkheden te vergroten van één van zijn meest iconische productfamilies, de iQ homogene vinylvloeren. Voor deze collectie werd het Zweedse Note Design Studio uitgenodigd om samen te werken met Tarkett, om verschillende kleurconcepten te ontwikkelen met de mogelijkheid om combinaties te maken op basis van toon, stijl of verhaal. Elke iQ Surface-kleur draagt het Tarkett handelsmerk voor duurzaamheid en installatiegemak. Een onbegrensd landschap van kleuren, gericht op zowel de ontwerper als de eindgebruiker.

Voorgestelde collectie

Omschrijving

In het kantoor van AD Magazine legden we de duurzame iQ Surface vloer. Hierdoor werd er een ruimte gecreëerd die uitnodigt tot inspiratie en concentratie. Bekijk hier het resultaat.

Architect/ Ontwerper

Carlos Tomás - Estudio Reciente

Segment

Categorieën