Nieuw!

Breccia

Tapijttegels
Breccia
Belangrijkste eigenschappen
  • Beschikbaar in 7 kleuren 
  • Spiegeling van de subtiele veining die voorkomt in marmer en mineralen
  • Standaard met 100% recyclebare DESSO EcoBase-rug
  • Een verbluffende indruk meer organische vorm en een oneindige reeks vervagende lijnen 
  • Cradle to Cradle® Zilver gecertificeerd
  • Optioneel met de SoundMaster (Lite) akoestische achtergrond
De Breccia tapijttegelcollectie van DESSO combineert de kracht en sterkte van echt marmer met de vormen en patronen van rotsen gevormd door de zee en weerspiegelt zowel de robuustheid van de natuur als het boeiende karakter, met eenvoudige kleuren en duurzame materialen.Het energieke kleurenpalet bestaande uit zeven tinten variërend van blauwgrijs tot groen, roept de subtiele ader op van marmer en mineralen. Een metalen draad voegt verlichting toe en herinnert de verfrissende sensaties van de zoute lucht. Deze nieuwe reeks brengt een warme en levendige sfeer in elk interieur.

Bestel de gratis Breccia stalenmap

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

De DESSO Breccia-tapijttegelcollectie combineert de kracht en duurzaamheid van echt marmer met de vormen en patronen van door de zee gevormde rotsen en zorgt voor een fris en revitaliserend welkom in elk interieur. De subtiele aderen in marmer en mineralen komen terug in een stimulerend kleurenpalet met zeven tinten, van blauwgrijs tot groen en metallic garen.

Breccia stalenmap

Tarkett Fusion

Door de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen nu moeiteloos harde vloeren en tapijttegels worden gecombineerd. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Services