Nieuw!

Granite

Tapijttegels
Granite
Belangrijkste eigenschappen
  • Verkrijgbaar in 18 neutrale kleuren
  • Belichaamt de ruwe, onbewerkte aantrekkingskracht van vulkanische landschappen
  • Standaard met 100% recyclebare DESSO EcoBase rug
  • Cradle to Cradle® Silver gecertificeerd
  • Optioneel met SoundMaster (Lite) akoestische rug
Haal de sensatie van het ongetemde landschap je interieur binnen met de DESSO Granite-tapijttegelcollectie. De ruwe onvoorspelbare texturen van de vulkanische aarde vormen de basis van de 18 kleurenschema's van deze tapijttegels die voortbouwen op de kracht van onze oeroude aarde en doen denken aan een stuk grandioze, ongerepte natuur. Een gedempt kleurenpalet met aardetinten is verrijkt met warme, kruidige tonen en het driedimensionale aspect geeft de tapijttegels een ruig karakter. Combineer felrood met subtiel grijs of zachtgeel met vurig oranje voor een levendig interieur.

Bestel de gratis Granite stalenmap

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan. 

Met de DESSO Granite-tapijttegelcollectie haalt u ongetemd landschap uw interieur binnen. De ruwe, onvoorspelbare texturen van de vulkanische aarde vormen de basis van de 18 kleurenschema's van deze tapijttegels. Een gedempt kleurenpalet met aardetinten is verrijkt met warme, kruidige tonen en het driedimensionale aspect geeft de tapijttegels een ruig karakter. 

Granite stalenmap

Tarkett Fusion

Door de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen nu moeiteloos harde vloeren en tapijttegels worden gecombineerd. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Services