Practimed Medisch Centrum

Practimed Medisch Centrum

2019 | Bree, België

Afbeeldingengalerij

Practimed is een medisch centrum waar u terecht kunt voor diverse medische toepassingen, diagnosestelling en behandeling. Sinds september 2019 gebeurt de dienstverlening op de gloednieuwe site De Houborn in Bree. De verhuis naar een nieuwe locatie past bij de moderne noden.

Voor de vloeren van dit eigentijds gebouw werd gekozen voor een gamma aan producten van Tarkett:

Aquarelle Wall
Natte ruimtes zijn een heel belangrijke plaats om ons goed te voelen en hebben dus een grote invloed op het goede humeur van bewoners en het herstelvermogen van patiënten in gezondheidszorgcentra. De pvc-muurbekleding Aquarelle Wall HFS is geschikt voor vochtige ruimtes en biedt gebruiksgemak, hygiëne en ergonomie in douches en kleedkamers.

Primo SD
Primo SD is de ideale permanent statisch-dissipatieve vloer voor gebruik in laboratoria, cleanrooms en ESD-gevoelige gebieden

Eclipse Premium
Eclipse Premium homogene vinylvloeren combineren kwaliteit, functionele behoeften en lage onderhoudskosten voor zwaar verkeerstoepassingen zoals onderwijs en gezondheidszorgfaciliteiten.

Eclipse Acoustic
Eclipse Akoestische homogene vinylvloeren combineren kwaliteit, loopcomfort en een geluidsvermindering tot 17dB voor zwaar verkeerstoepassingen zoals onderwijs en gezondheidszorgfaciliteiten.

 

Pictures by Bart Gosselin

voorgestelde collecties

Omschrijving

Practimed is een medisch centrum waar u terecht kunt voor diverse medische toepassingen. Voor de vloeren van dit eigentijds gebouw werd gekozen voor een gamma aan producten van Tarkett

Architect/ Ontwerper

Wim Vos

Plaatser

Cordeel Hoeselt / Kreapaint Beringen

Segment

Categorieën