AZ Sint Lucas Gent

AZ Sint Lucas Gent

2016 | Gent, België

Afbeeldingengalerij

AZ Sint-Lucas is een modern en sociaal geëngageerd ziekenhuis in hartje Gent. AZ Sint-Lucas telt 811 bedden. Jaarlijks worden er circa 63.000 patiënten opgenomen. Wanneer je de parking binnen rijdt, merk je meteen de totaal vernieuwde stijl op, die ook in het ziekenhuis wordt doorgetrokken.

Op welke basis hebben zij gekozen voor de soepele vloeren van Tarkett? Het ziekenhuis is al jaren vertrouwd met het gebruik van de vloeren van Tarkett. Het was voor hen dan ook een evidentie om Tarkett opnieuw aan te schrijven voor hun laatste renovaties en nieuwbouw. De keuze is gevallen op Tarkett, mede door zijn kwalitatief hoogstaande producten. Dit weten we door de jarenlange ervaring die we met hun producten hebben. Ook het gemakkelijke onderhoud speelt een grote rol in die keuze. Door de juiste kwaliteit te kiezen, kan je veel op onderhoud en schoonmaak van de vloer besparen.

Na jaren ingezet te hebben op homogene vloeren, hebben ze de keuze gemaakt om over te schakelen naar heterogene vloeren voor bepaalde zones. Met heterogene vloeren heb je meer keuze uit verschillende patronen en designs. Voor heel wat zones zoals o.a. de vloer in de patiëntenkamers hebben ze voor houtimitaties gekozen. Deze houtimitaties creëren namelijk een huiselijke sfeer. 

voorgestelde collecties

Omschrijving

Op welke basis hebben zij gekozen voor de soepele vloeren van Tarkett? Door de juiste kwaliteit te kiezen, kan je veel op onderhoud en schoonmaak van de vloer besparen.

Architect/ Ontwerper

Liesbeth Standaert

Aannemer

Oxfloor

Segment

Categorieën