VRT - Brussel

VRT - Brussel

2017 | Brussel, België

Afbeeldingengalerij

Verschillende kantoren van de VRT, voluit Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie werden in een nieuw kleedje gestoken.  Uit de vele DESSO tapijtcollecties van Tarkett werd gekozen voor de meest creatieve en kleurrijke vloeroplossingen.

De collectie DESSO Fields is enerzijds aanwezig in een fris grijs, anderzijds in felle kleuren als groen en geel. Elke kamer krijgt hierdoor zijn eigen sfeer en dynamiek.

In sommige ruimtes werd de Fields gecombineerd met de overgangstegel Fuse. Fuse is een tapijttegel met een schijnbare tegenstelling die eenmaal op de vloer perfect blijkt te werken. Het resultaat is speels en energiek.

De Traverse-plank is te zien in rood-oranje, blauwe en grijze tinten. Elke kleur bestaat uit 2 verschillende diagonalen, schuin naar beneden van links naar rechts en het spiegelbeeld ervan. Daardoor is het patroon dat men ziet afhankelijk van waar men zich in de ruimte bevindt en waar het licht vandaan komt. Door bovendien te spelen met verschillende kleuren creëert men een unieke vloer.

© Bart Gosselin

voorgestelde collecties

Omschrijving

Verschillende kantoren van de VRT werden in een nieuw kleedje gestoken. Uit de vele DESSO tapijtcollecties van Tarkett werd gekozen voor de meest creatieve en kleurrijke vloeroplossingen.

Segment

Categorieën