Visualiseer uw ruimte

Visualiseer uw ruimte

Op deze pagina vindt u gratis en webgebaseerde tools om uw architectonische ruimte volledig te visualiseren met verschillende vloeroplossingen, materialen, kleuren of zelfs patronen.

Visualiseer uw ruimte met verschillende vloeren

Met de Room Visualiser kunt u iedere Tarkett vloer zien in de ruimte van uw keuze: vinylvloeren, tapijt, hout, linoleum, pvc-tegels en laminaat. U kunt ook de oriëntatie van de vloer kiezen om de verschillende installaties te testen in dezelfde omgeving. U kunt kiezen uit een selectie van verschillende beschikbare ruimtes en interieurs op het platform, of upload uw eigen foto gemaakt met een mobiele telefoon of van een desktop om een van de vloeren van Tarkett te visualiseren in uw ruimte. Nadat u klaar bent met het visualiseren van uw binnenruimte met de vloeren van Tarkett, kunt u de volgende bestanden downloaden:  

  • Een HD-afbeelding   
  • Een 3D texture (CAD-bestand)
  • Een PDF met de volledige samenvatting van de afbeelding en de vloeren die u heeft gevisualiseerd.

U kunt de weergave ook splitsen om de verschillende producten te vergelijken in dezelfde ruimte.

Maak uw eigen op maat gemaakte vloerpatroon

Tarkett biedt verschillende op maat te maken modulaire vinyltegelcollecties waarmee u uw eigen vloerpatroon kunt ontwerpen: iD Mixonomi en iD Mixonomi Jewels. Om uw eigen patroon op maat te maken voor een van deze collecties, kunt u een van onze online configurators gebruiken. Kies een patroon uit de gallerij en speel met de kleuren. Als u klaar bent met het maken van uw patroon, kunt u de vloer visualiseren in een van de beschikbare ruimtes, of u kunt uw eigen foto uploaden.

De iD Mixonomi Online configurator is een speciale webgebaseerde tool om uw eigen modulaire vinyltegelpatroon te creëren. U kunt de kleuren kiezen die u met elkaar wilt combineren. Vervolgens kunt u een jpg- of cad-bestand downloaden, evenals een lijst met producten (modulaire tegelkleuren en -vormen) die u moet bestellen om het door u gemaakte patroon te reproduceren.

Met de iD Mixonomi Jewels Online Configurator kunt u uw eigen iD Mixonomi Jewels ervaring creëren door nieuwe kleuren te combineren met behulp van de layouts van Beauregard Studio. U kunt uw creatie bekijken in een ruimte naar keuze of uw eigen foto uploaden.

U kunt ook een jpg- of CAD-bestand downloaden, evenals het recept van de vloer die u heeft gemaakt met de vereiste hoeveelheden voor een oppervlakte van 20m² voor al onze op maat te maken collecties: iD Mixonomi en iD Mixonomi Jewels.