Visualiseer uw ruimte

Visualiseer uw ruimte

Op deze pagina vindt u gratis en webgebaseerde tools om uw architectonische ruimte volledig te visualiseren met verschillende vloeroplossingen, materialen, kleuren of zelfs patronen.

Visualiseer uw ruimte met verschillende vloeren

Met de Room Visualiser kunt u iedere Tarkett vloer zien in de ruimte van uw keuze: vinylvloeren, tapijt, hout, linoleum, pvc-tegels en laminaat. U kunt ook de oriëntatie van de vloer kiezen om de verschillende installaties te testen in dezelfde omgeving. U kunt kiezen uit een selectie van verschillende beschikbare ruimtes en interieurs op het platform, of upload uw eigen foto gemaakt met een mobiele telefoon of van een desktop om een van de vloeren van Tarkett te visualiseren in uw ruimte. Nadat u klaar bent met het visualiseren van uw binnenruimte met de vloeren van Tarkett, kunt u de volgende bestanden downloaden:  

  • Een HD-afbeelding   
  • Een 3D texture (CAD-bestand)
  • Een PDF met de volledige samenvatting van de afbeelding en de vloeren die u heeft gevisualiseerd.

U kunt de weergave ook splitsen om de verschillende producten te vergelijken in dezelfde ruimte.

Maak uw eigen op maat gemaakte vloerpatroon

Tarkett biedt verschillende op maat te maken modulaire vinyltegelcollecties waarmee u uw eigen vloerpatroon kunt ontwerpen: iD Mixonomi, iD Mixonomi Jewels en iD Supernature & Tattoo. Om uw eigen patroon op maat te maken voor een van deze collecties, kunt u een van onze online configurators gebruiken. Kies een patroon uit de gallerij en speel met de kleuren. Als u klaar bent met het maken van uw patroon, kunt u de vloer visualiseren in een van de beschikbare ruimtes, of u kunt uw eigen foto uploaden.

De iD Mixonomi Online configurator is een speciale webgebaseerde tool om uw eigen modulaire vinyltegelpatroon te creëren. U kunt de kleuren kiezen die u met elkaar wilt combineren. Vervolgens kunt u een jpg- of cad-bestand downloaden, evenals een lijst met producten (modulaire tegelkleuren en -vormen) die u moet bestellen om het door u gemaakte patroon te reproduceren.

iD Supernature & Tattoo is de pvc-collectie die wordt geleverd in tegels en stroken met hout- en steeneffect en die op maat kan worden gemaakt door 10 verschillende grafische tattoos. Kies uit de 16 tinten en 10 tattoo-ontwerpen om uw vloerpatroon online te creëren.

De online floor designer is een gratis webgebaseerde tool die u helpt bij het maken van uw eigen LVT-patroon. Nadat u uw patroon hebt gemaakt, kunt u deze visualiseren in de kamer van uw keuze en jpg- en CAD-bestanden van uw patroon downloaden. Bekijk de video en start met het op maat maken van de iD Supernature & Tattoo met onze Design Assistance Service:

Met de iD Mixonomi Jewels Online Configurator kunt u uw eigen iD Mixonomi Jewels ervaring creëren door nieuwe kleuren te combineren met behulp van de layouts van Beauregard Studio. U kunt uw creatie bekijken in een ruimte naar keuze of uw eigen foto uploaden.

U kunt ook een jpg- of CAD-bestand downloaden, evenals het recept van de vloer die u heeft gemaakt met de vereiste hoeveelheden voor een oppervlakte van 20m² voor al onze op maat te maken collecties: iD Mixonomi, iD Mixonomi Jewels en iD Supernature & Tattoo.

Bekijk de video en maak een op maat gemaakt iD Supernature & Tattoo ontwerp met onze Design Assistance Service: