Customised modular vinyl flooring with colour and format changes

Stel met onze designers uw eigen vloer samen

We kunnen uw product op maat maken

Ons customisation-team werkt met u samen en helpt u stap voor stap om uw eigen, flexibele en modulaire vloersysteem samen te stellen. In samenwerking met het designteam van Tarkett kunt u unieke en gepersonaliseerde ontwerpen creëren voor uw ruimtes. iD Inspiration maakt verbeterde modulariteit toegankelijker met 7 formaten en 100 ontwerpen voor een flexibele transformatie van uw ruimtes. Maar als u er uw eigen, unieke draai aan wilt geven, kan ons designteam u helpen – of het nu gaat om een ander formaat, een andere schuine rand of het creëren van een uniek, eigen ontwerp.

Ontwerp uw eigen, unieke vloersysteem

Modulaire vinylvloeren op maat in een hotel, aangepaste kleuren en afmetingen.

Standaardontwerpen

Onze customisation-service biedt u de mogelijkheid om uw vloerbekleding perfect aan te passen aan uw projecten:


• Kies een bestaand formaat
• Kies een schuine rand
• Kies een reliëf
• Kies een kleur uit onze iD Inspiration-bibliotheek
• Kies een design uit onze iD Inspiration-bibliotheek

Ontwerpen op maat

Onze customisation-service gaat nog een stap verder en biedt u de mogelijkheid om uw eigen vloeren te ontwerpen, met uw eigen kleur en design. Uw eigen designs zijn verkrijgbaar als MTO (make to order). Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor de specifieke doorlooptijden en de voorwaarden voor specifieke ontwerpen. Alle projecten worden afzonderlijk geëvalueerd.

Uw iD Inspiration in een ruimte

Met de Room Visualiser kunt u zien hoe de iD Inspiration-vloeren er in uw ruimtes uitzien door er een te selecteren uit ons platform, of door er zelf een te uploaden. U kunt de richting van de vloer selecteren en verschillende installaties uitproberen. En als u klaar bent, kunt u een HD-afbeelding, een 3D-weergave (CAD-bestand) en een PDF downloaden met een samenvatting van de afbeelding en vloeren die u bekeken heeft.

Meer iD Inspiration bekijken

Collecties bekijken