Tarkett en M-Wall bundelen krachten

Tarkett en M-Wall bundelen krachten

15 December 2022

We hebben een meerderheidsbelang verkregen in M-Wall, en versterken zo ons aanbod in wandbescherming

We bundelen de krachten met M-Wall om geïntegreerde oplossingen van vloer tot wand aan te bieden voor uiterst veeleisende en specifieke toepassingen, waarbij gespecialiseerde installatievaardigheden vereist zijn. Denk bijvoorbeeld aan operatiekamers, cleanrooms, laboratoria en gangen met veel verkeer.

Maak kennis met M-Wall

M-Wall is dé specialist op het gebied van wandbescherming en hygiënische wandoplossingen. Het bedrijf heeft een unieke expertise opgebouwd met betrekking tot het gebruik van PET bij wandpanelen dat de strengste brandtesten doorstaat (Bs1-d0). Aangezien PET makkelijk te recycleren is, en een betere hygiëne en eenvoudigere reiniging mogelijk maakt, sluit dit nieuwe aanbod volledig aan bij onze duurzaamheidsstrategie en verbintenis om klanten te ondersteunen bij gezondheids- en schoonmaakprotocollen.

Bij de ontwikkeling van zijn producten richt M-Wall zich niet alleen op producteigenschappen, optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detailing)problemen die architecten en opdrachtgevers tegenkomen in projecten. De producten worden veel gebruikt in cleanrooms, ziekenhuizen, laboratoria, verpleeghuizen, kantoren, luchthavens, hotels en restaurants.

We zijn zeer verheugd om dit nieuwe hoofdstuk voor Tarkett en M-Wall aan te kondigen. Deze overeenkomst illustreert het streven van Tarkett om onze klanten een hoge kwaliteit te bieden en ons productaanbod steeds uit te breiden – inclusief hulp bij de installatie en technische ondersteuning – en zet onze voortdurende aandacht voor de gezondheidszorg en het onderwijs in de kijker.

-    Edouard de la Cotardière, VP Marketing & Digital Tarkett EMEA

Aandacht voor de gezondheidszorg en het onderwijs

De krachten bundelen met Tarkett is een natuurlijke stap, omdat we allebei de gezondheidszorg en het onderwijs ondersteunen met een kwalitatief hoogstaand en complementair aanbod. Onze klanten zullen profiteren van de expertise van twee erkende spelers, ondersteund door Tarketts lange ervaring in deze kernsegmenten, de sterke verkoop en de ruime operationele aanwezigheid.

-    Michael Simon, oprichter van M-Wall

Bekijk de producten en bestel stalen

In onze Tarkett product search en op de website van M-Wall kun je onze vloer- en wandoplossingen makkelijk bekijken en stalen bestellen. Neem gerust een kijkje op onze websites. Bij vragen kun je ook contact opnemen met: 

Tarkett account manager: Marco van Westerlaak

Marco.vanWesterlaak@tarkett.com 

+31 (0)6 - 51 11 28 88


M-Wall account manager: Dirk-Jan Verberne

DirkJan@MWall.nl

+31 (0)6 - 31 63 52 02