Orthopedisch centrum van het CHBAH

Orthopedisch centrum van het CHBAH

2020 | Seraing, België

Afbeeldingengalerij

In CHBAH (Centre Hospitalier Bois de l'Abbaye et Hesbaye) werd zonet de afdeling Orthopedische Chirurgie en 37 kamers gerenoveerd. Het project kwam tot stand onder leiding van de technische afdeling van CHBAH en hun technische directeur Massimo Tamagnini.

Het doel van deze renovatie was om een hotelsfeer te creëren in plaats van een standaard ziekenhuiskamer. De vereisten waren hout-look voor de vloer en een levendige print op de muren. Dit kon perfect gerealiseerd worden met onze heterogene en homogene vinylvloeren en -wandbekleding. Met de Acczent Excellence 80 collectie heeft men de look van imitatiehout in de kamers met de voordelen van vinyl op rol. Ook kan bij een heterogene vinylvloer perfect de vloer worden opgetrokken als plint om het onderhoud te vereenvoudigen. In de gangen werd gekozen voor de iQ Natural voor het onderhoudsgemak en het onderscheid tussen gang en kamer te benadrukken.

Voor de wandbekleding koos CHBAH voor Proctectwall 1.5, in deze collectie heeft men keuze uit levendige designs en onder meer de Jungle-print werd goed ontvangen door de bezoekers en medewerkers. De Protectwall geeft een ideale bescherming van de muren tegen het stoten van bedden, rolstoelen en karren.

Gebruikte collecties:
1000 m² IQ Natural
1000 m² Acczent excellence 80
600m² Protectwall 1.5

Architecte : Massimo Tamagnini - technische afdeling van CHBAH
Installateur : Rinaldi
Klant : Centrale
Pictures by Bart Gosselin

 

voorgestelde collecties

Omschrijving

Bij de renovatie van het Orthopedisch Centrum te CHBAH werd voor vloeren en wandbekleding van Tarkett gekozen. Ontdek hoe het huiselijk gevoel werd geïntegreerd op deze afdeling.

Architect/ Ontwerper

Massimo Tamagnini

Plaatser

Rinaldi

Gebouweigenaar

CHBAH

Segment

Categorieën