Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

Axminster Sculpt : Ontdek de oneindige ontwerpmogelijkheden.

Speel met poolhoogtes en combineer kleuren voor een gepersonaliseerd geweven tapijt.

iD Click Ultimate wordt sterker

iD Click Ultimate biedt u de meest geavanceerde rigide vinylvloeroplossing die resistent is tegen statische en zware belasting. iD Click Ultimate is uitgevonden in 21 designs en 5 formaten.

iQ Surface: verleidelijk ontwerp en uitzonderlijke prestaties

De nieuwe iQ Surface collectie is een duurzame en vooral mooie oplossing geschikt voor eindeloze projecten en toepassingen. Deze uitgebreide collectie is beschikbaar in 27 kleuren hoogwaardig homogeen vinyl.

DESSO Mode Collectie

De nieuwe DESSO Mode tapijttegelcollectie bestaat uit 5 uitgesproken maar eigentijdse designs die de vloeroplossing bieden voor commerciële interieurs. DESSO Mode is verkrijgbaar in 42 kleuren.

DESSO AirMaster Gold tapijttegelcollectie

DESSO AirMaster was in 2015 de eerste gehele tapijttegelcollectie die een Gouden Cradle to Cradle®-certificaat heeft behaald.

Tarkett Fusion: de samenkomst van tapijttegels en designvloeren

Tarkett Fusion combineert hoogwaardige en duurzame designvloeren en tapijttegels om een modern karakter te geven aan kantoorvloeren. Onze uitgebreide expertise in beide productcategorieën heeft deze maakt deze oplossing mogelijk.

Afbeeldingengalerij

Gerelateerde artikelen
Tarkett gratis onderzoeken
Onze onderzoeken

Design heeft een belangrijk effect op de mentale en lichamelijke gesteldheid. Daarom doen we ook op regelmatige basis onderzoeken naar de invloed van interieur op de eindgebruikers van een ruimte.

Hospitality & Leisure vloerbekleding
Hospitality & Leisure vloerbekleding

Tarkett biedt u het meest uitgebreide aanbod van vloerbekleding, en met onze vloeren wordt het comfort, onderhoudsgemak en de akoestiek in uw hotel gegarandeerd. Lees hier meer over ons assortiment!

Tarkett, ouderenzorg, zorg voor ouderen, dementievriendelijk, ontwerp voor dementie, elderly care
Ondersteuning van de ouderenzorggemeenschap