Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

Nieuwe DESSO AirMaster Savera

De DESSO AirMaster Savera-collectie geeft u de kans om op een inspirerende, flexibele en duurzame manier de hoeveelheid schadelijk fijnstof binnenin een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en vast te houden waar het geen kwaad kandoen: onder uw voeten.

Nieuwe DESSO AirMaster Savera Shade

De DESSO AirMaster Savera Shade-collectie biedt u een inspirerende, flexibele en duurzame manier om de hoeveelheid schadelijk fijnstof in een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en vast te houden waar ze geen kwaad kunnen doen: onder je voeten.

iD Inspiration

Ontdek de 100 nieuwe designs van onze iD Inspiration modulaire vinyl collectie in 7 verschillende formaten!

iQ Surface: verleidelijk ontwerp en uitzonderlijke prestaties

De iQ Surface collectie is een duurzame en vooral mooie oplossing geschikt voor eindeloze projecten en toepassingen. Deze uitgebreide collectie is beschikbaar in 27 kleuren hoogwaardig homogeen vinyl.

Desso Serene tapijttegels

De 100% recycleerbare DESSO® Serene collectie biedt een zachte en geruststellende tegenhanger voor de drukke wereld om ons heen. Dankzij zachte en uitnodigende kleuren in organische patronen brengt deze collectie rust en duurzaamheid naar elk kantoor, zodat iedere ruimte sereen aanvoelt.

Desso Serene Colour tapijttegels

Ter aanvulling op het organische karakter van Serene, biedt de DESSO Serene Colour-collectie ongekende flexibiliteit op het gebied van design.

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

iQ Natural - Next Generation

iQ Natural next generation is de eerste vloer ter wereld met bio-attributed vinyl die traditionele fossiele olie vervangt door hernieuwbare biomassa – geproduceerd volgens de massabalans principes en gecertificeerd door externe auditors.

DESSO Grezzo tapijttegelcollectie

DESSO Grezzo is een ode aan de pure, ongerepte schoonheid van natuurlijke rotslandschappen en draagt bij aan Tarketts voortdurende inzet om 's werelds kwetsbare natuurlijke bronnen te beschermen. DESSO Grezzo is beschikbaar in twaalf karakteristieke kleuren en doet denken aan steenvlakten en met vuursteen bedekte kliffen.

Human Fascination II: The power of origin

Onze collectie DESSO Human Fascination II is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie en een ode aan de vindingrijkheid, kwetsbaarheid en wilde schoonheid van de natuur. Sta stil en laat een wereld voor u open gaan.

Excellence Genius Loose Lay: heterogene lijmvrije vinylvloer

Tarkett maakt de cirkel rond met een 100% recycleerbare, loose-lay vloer

Afbeeldingengalerij