Onze nieuwste collecties

Onze nieuwste collecties

In onderstaand overzicht ziet u per productgroep de nieuwste collectie.

iQ Natural - Next Generation

iQ Natural next generation is de eerste vloer ter wereld met bio-attributed vinyl die traditionele fossiele olie vervangt door hernieuwbare biomassa – geproduceerd volgens de massabalans principes en gecertificeerd door externe auditors.

DESSO Grezzo tapijttegelcollectie

DESSO Grezzo is een ode aan de pure, ongerepte schoonheid van natuurlijke rotslandschappen en draagt bij aan Tarketts voortdurende inzet om 's werelds kwetsbare natuurlijke bronnen te beschermen. DESSO Grezzo is beschikbaar in twaalf karakteristieke kleuren en doet denken aan steenvlakten en met vuursteen bedekte kliffen.

Human Fascination II: The power of origin

Onze collectie DESSO Human Fascination II is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie en een ode aan de vindingrijkheid, kwetsbaarheid en wilde schoonheid van de natuur. Sta stil en laat een wereld voor u open gaan.

Excellence Genius Loose Lay: heterogene lijmvrije vinylvloer

Tarkett maakt de cirkel rond met een 100% recycleerbare, loose-lay vloer

iD Click Ultimate wordt sterker

iD Click Ultimate biedt u de meest geavanceerde rigide vinylvloeroplossing die resistent is tegen statische en zware belasting. iD Click Ultimate is uitgevonden in 21 designs en 5 formaten.

iQ Surface: verleidelijk ontwerp en uitzonderlijke prestaties

De nieuwe iQ Surface collectie is een duurzame en vooral mooie oplossing geschikt voor eindeloze projecten en toepassingen. Deze uitgebreide collectie is beschikbaar in 27 kleuren hoogwaardig homogeen vinyl.

Afbeeldingengalerij